De watersportactiviteiten van Surfschool Paradiso zijn overgenomen door Toms Creek, waarbij alles zo wat op dezelfde locatie is gebleven aan de recreatieplas Het Bovenwater. De activiteiten van de surfschool gaan verder onder de naam Toms Beach & Surf. 

Toms Beach & Surf 
Het is misschien een ‘nieuwe’ locatie en is gelegen naast Toms Creek, maar de activiteiten van Surfschool Paradiso worden voortgezet door Toms Beach & Surf. Naast het bekende activiteitenaanbod, is het aanbod uitgebreid met extra outdoor activiteiten.  

Er worden allerlei watersportactiviteiten aangeboden voor kinderfeestjes, groepen en bedrijven. Er is extra zand toegevoegd aan het strand, er zijn minder ganzen en een veilige landplaats voor de surfplank. 

Losse materialen 
Toms Beach & Surf verhuurt losse materialen in de zomermaanden, zodat bezoekers een leuk uitje hebben. Tevens is het een prachtige plaats met strandbedden. Men kan een catamaran, SUP, kano of waterfiets huren. 

Daarnaast zijn er ook nieuwe activiteiten om te huren. Hierbij valt te denken aan FAT-bikes en e-choppers. Tevens is er een midgetgolfbaan. In overleg zijn er vele kinderfeestjes te organiseren. 

Surflessen
Voor de sportliefhebbers zijn surflessen te volgen en bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan een surfkamp. Men kan leren surfen in 3 uur, waarbij de instructeur de sportliefhebber de basis van het windsurfen leert.  

Bij de surflessen leert men in ieder geval hoe men de controle krijgt over het board, hoe men heen en terug moet varen, hoe men moet sturen en de zogenoemde peddeltechniek. Daarnaast zijn er ook groeps- en bedrijfsuitjes mogelijk, zoals Expeditie Robinson en catamaran varen. 

(Bronnen: Toms Beach & Surf, FlevoPost) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 27.04.2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights