Boeken

Na een leven in de vakbond, OR en de politiek, ben ik nu bezig in de journalistiek. Dat houdt in dagelijks bezig zijn met nieuws over Palestina, Islam, Mens en Zorg, Natuur en Klimaat, en lokaal nieuws. Ondertussen ook bezig met een eigen nieuwsportal (Khamakarpress) en eigen persbureau Khamakar News Agency. De maatschappij wordt beschreven via opiniestukken, artikelen, lokale nieuwsitems en columns.

Deze boeken zijn te bestellen via Mijn Bestseller.

De verzamelde columns van de afgelopen jaren over de dingen die mij het meest aangrijpen.
Dagelijks ben ik hiermee bezig, naast het schrijven op de verschillende sites of voor KhamakarPress.com 

Na mijn eerste boek met verzamelde columns vanaf 2007 ben ik bezig geweest voor het digitale magazine De Stem van de Ummah om een serie te schrijven over de ontwikkelingen in de Arabische wereld. Deze serie heeft de naam meegekregen De Arabische wereld staat in brand.

In dit boek zijn de artikelen bij elkaar geplaatst en aangevuld met nog wat losse artikelen over het zelfde onderwerp.

De Palestina Papers gaat over individuele onderwerpen over en van Palestina die wel samen het verhaal van Palestina vertellen.

Het verhaal van Palestina zoals ik het heb beleefd de afgelopen jaren en heb meegekregen van mijn vrienden uit Palestina.

“From the river to the sea … “

De aanvallen op Gaza kunnen tegenwoordig gevolgd worden, maar het verhaal van de bezetting van Palestina weet men nog steeds niet te vertellen

Geverifieerd door MonsterInsights