Draagt uw sociale initiatief bij aan leefbaarheid en vitaliteit in Flevoland? Kunt u hierbij wel een financiële donatie gebruiken? Zet dan een herinnering in uw agenda voor 25 april 2023 om 10.00 uur. Dan opent namelijk de MAEX Impuls Flevoland 2023. Dit is een financiële bijdrage voor initiatieven die hun organisatiekracht duurzaam willen versterken en/of professionaliseren.

Aanvraagproces
Tussen 25 april 10.00 uur en met 9 mei 22.00 uur kunt u uw aanvraag aanmelden via maex.nl. In totaal is er €19.000,- te verdelen. Per initiatief is er maximaal €2500,- beschikbaar. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld. Dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Aanvragen worden alleen meegenomen in de beoordeling als er nog budget beschikbaar is.

20 april: online MeetUp
Meer weten of u beter voorbereiden op het indienen van uw aanvraag? Kom dan op donderdag 20 april om 11:00 naar de online MeetUp. Daar krijgt u meer informatie over de aanvraagprocedure en kunt u al uw vragen stellen aan MAEX. Aanmelden verloopt uitsluitend via de website van Eventbrite.

Meer informatie
MAEX Flevoland is een initiatief van provincie Flevoland en MAEX. MAEX is een landelijke platform ruim 2000 initiatieven. Naast het slim samenbrengen van initiatieven met partners uit de regio, het ondersteunen met kennis en geld, helpt MAEX initiatieven ook om meer sociale impact te maken. Deze MAEX Impuls Flevoland 2023 wordt mogelijk gemaakt door MAEX, DuurzaamDoor en provincie Flevoland.

(Bron: Provincie Flevoland) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 03.04.2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights