Het is misschien buiten nog niet helemaal te zien, maar het hardloopseizoen komt er weer aan. Het lijkt af en toe wel winter, koud, nat, sneeuw en guur. Het is misschien (nog) niet de juiste tijd om zich voor te bereiden op het aankomende seizoen. Maar u weet: triatleten laten zich niet klein krijgen door winterse omstandigheden. 

Start nieuwe seizoen 
Misschien zijn er al triatleten die zich aan het voorbereiden zijn op het nieuwe seizoen. Er zijn er al genoeg die reikhalzend uitkijken naar de start van het nieuwe triathlonseizoen. En dat zal er sneller zijn dan men denkt. 

TRI HARD Series begint over iets meer dan 2 maanden weer met het seizoen. Zo zal de TRI ALMERE starten op 27 mei, wordt de TRI AMSTERDAM op 11 juni georganiseerd en is de TRI ROTTERDAM op 24 en 25 juni.  Alle wedstrijden beloven op zich een spektakel te zijn. 

NK Standaard Afstand 
De organisatie heeft natuurlijk ook niet stil gezeten. Zo zijn de samenwerkingen met Tri2one Coaching, DARE2TRI en Safe-iD verlengd. Tevens is er een nieuwe samenwerking met De Biomechanieker gesloten.

Daarnaast is de NK Standaard Afstand (1.500  – 40 – 10) naar TRI AMSTERDAM gehaald. Dat houdt in dat Age Groupers kunnen strijden om de nationale titels op wat voorheen de Olympische Afstand werd genoemd. Inschrijven is nog mogelijk.  

(Bron: Nieuwsbrief TRI HARD Series) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 12.03.2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights