De voorzitter van voetbalvereniging SV Lelystad’67, Roy Oostweegel, laat weten namens het bestuur van de voetbalvereniging weten dat Jessy Kuipers is benoemd tot nieuwe hoofdtrainer van het eerste zaterdagelftal. 

Benoeming Jessy Kuipers
SV Lelystad’67 heeft de heer Jessy Kuipers benoemd als nieuwe hoofdtrainer voor het eerste zaterdagelftal van SV Lelystad’67 vanaf het seizoen 2023 – 2024. De nieuwe trainer heeft ruime ervaring als voetbaltrainer. 

In het verleden heeft de heer Kuipers gewerkt met verschillende jeugdteams. Zijn visie op voetbal sluit naadloos aan bij de ambitie van SV Lelystad’67 om te groeien en verder te ontwikkelen als voetbalvereniging. 

Koers naar boven 
Het bestuur van SV Lelystad’67 is verheugd om Jessy Kuipers te kunnen verwelkomen als trainer. De voetbalvereniging geeft aan dat met de nieuwe trainer aan het roer de club de koers naar boven inzet. 

De club is ervan overtuigd dat met de expertise en het enthousiasme van de nieuwe hoofdtrainer het zaterdagelftal naar een hoger niveau zal worden getild. Jessy Kuipers en de technische staf worden door het bestuur veel succes gewenst en het bestuur kijkt uit naar de samenwerking in het komende seizoen.  

(Bron: Persbericht SV Lelystad’67) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 09.03.2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights