OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De organisatie van de Lelystadse Hippiemarkt, bij monde van Yvonne Winter, heeft laten weten dat de Feestweek in augustus dit jaar niet door kan gaan. Er was enorm veel animo, alleen hadden de meeste standhouders al markten gepland in dezelfde periode.  

Lelystadse Hippiemarkt 
In een korte tijd is de Lelystadse Hippiemarkt een begrip geworden in Lelystad. Het zou voor de vijfde keer op een prachtige plaats hebben gevonden aan de kust in Lelystad. Hierbij zouden zo’n 150 stands te vinden zijn. 

Organisator Yvonne Winter heeft gemeld dat er veel animo was voor de Lelystadse Hippiemarkt in augustus, echter aangezien door omstandigheden de organisatie laat is begonnen, hadden veel standhouders al op een andere plaats markten gepland. 

Niet genoeg standhouders  
Daarom kon de organisatie niet genoeg standhouders vinden om alle kosten te dekken. Ook voor Yvonne Winter is het afzeggen erg jammer te noemen. Wil de organisatie kostendekkend kunnen werken, hadden er voor alle dagen zo’n 100 standhouders een plaats moeten hebben ingenomen. 

Afgelopen jaar was Hippiemarkt een onderdeel van LelyStart op de Meent geweest. Yvonne Winter weet vandaag te melden dat de editie in 2024 weer wordt georganiseerd. Waarschijnlijk dan weer rond dezelfde periode. En dan zal het weer bij Batavia Stad gaan gebeuren. De opzet wordt dan een hele feestweek met attracties en activiteiten. 

(Bronnen: De Lelystadse Hippiemarkt, Omroep Flevoland) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 23.03.2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights