Toekomststoel Klimaatstoel (© Grootouders voor het Klimaat)

Grootouders voor het Klimaat Lelystad zullen op de laatste vrijdag van de maand van 11:00 uur tot 13:00 uur aanwezig zijn bij BinnenInn, Neringpassage 54, om samen met burgers van Lelystad te reflecteren op de toekomst van de planeet. De Klimaatstoel van Jan Terlouw, een symbool voor dialoog en bezinning, zal hierbij centraal staan. 

Officiële aftrap
 
Op vrijdag 28 juni om 11:00 uur vindt de officiële aftrap plaats met onder andere Albert Kok, bestuurslid van BinnenInn, en Janneke Pikkert klimaatburgemeester van Lelystad. 

Deze bijeenkomst is een uitnodiging aan alle inwoners van Lelystad om samen na te denken over hoe men als gemeenschap kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Het is een kans om ideeën uit te wisselen, te leren van elkaars perspectieven en gezamenlijk stappen te zetten richting een groenere toekomst.

Grootouders voor het Klimaat 
Grootouders voor het Klimaat is een initiatief dat zich richt op het mobiliseren en inspireren van ouderen om zich actief in te zetten voor een klimaatvriendelijke toekomst. Door middel van educatie, bewustwording en politieke invloed streeft de organisatie naar een duurzame leefomgeving voor huidige en komende generaties.

(Bron: Persbericht Grootouders voor het Klimaat) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke (Burger) Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 25.06.2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights