HM fietsen

Het komt nogal eens voor in het nieuws dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen is toegenomen. Misschien dat er mensen zijn die er over nadenken om over te stappen naar een driewielfiets. Misschien is men nieuwsgierig of weet men een buur, vriend of familielid die niet echt meer gemakkelijk op een tweewieler kan of durft te fietsen. 

Proefles driewieler 
In dat geval wordt het misschien tijd voor een driewieler. Op dinsdag 16 april tussen 10.00 en 13.00 uur worden in samenwerking met HM Fietsen proeflessen aangeboden op de driewielfietsen van Tworby. 

Deze gratis proeflessen staan onder professionele begeleiding en vindt plaats op locatie Neringpassage 3 in Lelystad. Iedereen die interesse heeft in een proefles is van harte welkom, natuurlijk geheel vrijblijvend. Daarnaast staat de koffie klaar. 

HM Fietsen 
Hans Meijer heeft zo’n 38 jaar een fietsenwinkel gerund, maar in 2020 kreeg hij de kans om een eigen fietsenwinkel te openen. Deze is te vinden aan de Neringpassage 3 in Lelystad, aan de kant van het ABC-gebouw. 

HM Fietsen is zeer groots en modern opgezet en ingericht, met een unieke open werkplaats. Op deze manier kan men de passie voor het vak bij de medewerkers voelen stromen. Het team, dat al jaren samenwerkt met de eigenaar, is al jaren nauw betrokken bij de winkel, maar zeker ook bij de klanten. 

Een Tworby 
Een Tworby maakt van de eigen fiets een betrouwbare driewieler. Het is hét hulpmiddel als men op zoek is naar een veilige en duurzame verlenging van de eigen mobiliteit. Dankzij de techniek van Tworby kan men de eigen fiets ombouwen tot een stabiele driewieler. 

Het voordeel is dat men gewoon de eigen fiets kan blijven gebruiken – de vertrouwde fiets – die door de techniek veiliger en steviger wordt gemaakt. Fietsen staat voor plezier, vitaliteit, vrijheid en zelfstandigheid.  

Het is nodig om zich vooraf aan te melden voor de Tworby Testdag. Dit kan op de site van Tworby. Op de site kan men de dag in Lelystad aanklikken en een tijdslot selecteren. Nadat men zich heeft aangemeld, krijgt men een bevestiging per mail. Zodoende is het tijdslot gereserveerd.  

(Bronnen: Persbericht Tworty Testdag, HM Fietsen, Tworby) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 01.04.2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights