HartKliniek

HartKliniek is door ZorgkaartNederland uitgeroepen tot een van de best gewaardeerde klinieken in 2023. Het gemiddelde cijfer dat patiënten aan HartKliniek gaven is een 9,4. HartKliniek is de enige in de categorie ‘Klinieken’ die voor het vijfde jaar op rij de toplijst weet te behalen. Het onderstreept de consistente kwaliteit en toewijding aan een persoonlijke en holistische benadering van de zorgorganisatie met inmiddels 15 locaties in Nederland. 

Beoordeling op aantal aspecten 
Zorgorganisaties worden op ZorgkaartNederland door patiënten beoordeeld op aspecten als luisteren, uitleg, informatieverstrekking en bejegening. De waardering van ZorgkaartNederland is een belangrijke erkenning voor HartKliniek en haar medewerkers.

Zij zetten zich dagelijks in voor optimale cardiologie zorg met aandacht voor het individu en het bieden van zorgverlening volgens de menselijke maat. De persoonlijke benadering in combinatie met het kleinschalige karakter van de HartKliniek-centra, zorgt ervoor dat patiënten zich gezien en gehoord voelen.

Veilig voelen 
“Onze aanpak is erop gericht om niet alleen de beste medische zorg te bieden, maar ook om een omgeving te creëren waarin patiënten zich veilig voelen om hun zorgen en klachten te delen en/of een behandeling te ondergaan. Dit is essentieel, want hartklachten zijn persoonlijk en vaak complex.

De positieve feedback die we van patiënten ontvangen, motiveert ons om deze aanpak voort te zetten en verder te ontwikkelen, altijd met de patiënt centraal”, aldus Menno Baars, cardioloog en tevens oprichter en algemeen directeur van HartKliniek.

HartKliniek 
HartKliniek is een landelijke organisatie van kleinschalige zelfstandige behandelcentra voor hart- en vaatziekten. Na een doorverwijzing kunnen patiënten hier terecht voor poliklinische cardiologische onderzoeken en behandelingen. 

Kwaliteit en de menselijke maat staan voorop, met een focus op een persoonlijke en holistische aanpak en korte wachttijden. Alle gesprekken en onderzoeken worden door cardiologen zelf gedaan. 

Er is speciale aandacht voor het vrouwenhart, hartrevalidatie, cardiogenetica en preventief onderzoek. HartKliniek is in 2014 opgericht door cardiologen Menno Baars en Chris Hie en heeft inmiddels 15 vestigingen verspreid door het land. 

De locaties zijn te vinden in Almere, Amsterdam, Den Haag Statenkwartier, Den Haag Rijswijk, Dronten, Groningen, Hoogeveen, Hoorn, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Oisterwijk, Rotterdam, Vlaardingen en Zandvoort.

Locatie Lelystad 
HartKliniek Lelystad is gevestigd aan Het Ravelijn 1 en heeft openingstijden van 8.30 tot 17.00 uur van maandag tot en met vrijdag. HartKliniek Lelystad is gelegen op de begane grond en is zeer rolstoelvriendelijk.

(Bron: Persbericht HartKliniek) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 05.03.2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights