Online

Inwoners die hun dak, vloer, bodem of spouwmuur willen laten isoleren, kunnen deelnemen aan een gratis online informatieavond op 13 december over het isoleren van de eigen woning. Het Regionaal Energieloket organiseert de bijeenkomst. De informatieavond is de start van de isolatieactie van het energieloket. Daarna is het voor inwoners mogelijk om gratis een offerte aan te vragen. De actie loopt tot en met 10 januari 2024.

Het uitzoekwerk is al gedaan
Het voordeel van de isolatieactie is dat het uitzoekwerk al is gedaan. Het energieloket heeft verschillende isolatiebedrijven gevraagd om een aanbod te doen. Daaruit hebben ze een isolatiebedrijf gekozen op basis van ervaring, garanties, keurmerken en prijs.

ETS Isolatie uit Wierden gaat de isolatieactie verzorgen. De afgesproken prijs is lager dan normaal, maar niet noodzakelijk de laagste prijs. Dat komt omdat er ook is geselecteerd op kwaliteit.

Actie voor huiseigenaren 
Alle huiseigenaren uit de gemeente Lelystad kunnen meedoen aan de isolatieactie. Vooral als het huis is gebouwd vóór 1992 kan veel energie worden bespaard door de isolatie te verbeteren.

Online informatieavond
Inwoners die meer willen weten over de actie, kunnen zich aanmelden voor de online informatieavond. Tijdens deze avond vertelt het energieloket meer over de isolatieactie en over de subsidies en leningen die u kunt aanvragen.

Datum:  Woensdag 13 december 2023

Tijd: Van 19.30 tot 20.30 uur

Locatie:  Online

Aanmelden:  Via de website van Energieloket Lelystad

Inwoners die de online bijeenkomst willen volgen, maar verhinderd zijn, kunnen zich toch inschrijven voor de bijeenkomst. Zij krijgen dan de volgende dag een terugkijk link in hun mailbox.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op de website van Energieloket Lelystad. Energieloket Lelystad is een samenwerking tussen Regionaal Energieloket en de gemeente Lelystad.

(Bron: Persbericht Gemeente Lelystad) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 12.12.2023

Ook te lezen via Dagblad Lelystad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights