Droogbloemenset (© Rebourne & Nature)

Rebourne & Nature is sinds 12 november deze maand open. Een bedrijf met allerlei leuke spulletjes en zaken. Het bedrijf is gelegen aan de Vaartweg en de winkel is geopend op woensdag en vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur. En daar hoort een mooi ingericht, duidelijke en decoratieve website bij en die mag er echt zijn. 

Pop-up shop en webwinkel 
Eigenaar Willeke heeft met haar man een shop en webwinkel opgezet op Noordersluis. Zelf zeggen ze dat ze een beetje verborgen liggen, maar dat de zaak Rebourne & Nature met de plattegrond goed te vinden is. Het is een mooi stukje gebied op het industrieterrein.

Rebourne & Nature is 2 dagdelen per week open voor de klant. Hierdoor hebben de eigenaren genoeg tijd om zelf de leuke en mooie producten te maken. Indien er meer haast is om wat te bestellen, kan men natuurlijk 24/7 terecht bij de webwinkel. 

Verdere uitbreiding 
Zo nu en dan zal de winkel wat vaker open zijn, vooral als er op het terrein vergaderingen of feestjes georganiseerd worden. Daarnaast zijn de eigenaren ook regelmatig te vinden op marktjes. Dit soort zaken wordt allemaal medegedeeld op de site. 

Willeke en haar man zijn druk bezig met de uitbreiding en inrichting van het terrein. Ondertussen is een alternatieve vergaderlocatie, een Bell tent, geplaatst op het terrein. Tevens zijn er grote tafels en picknickbanken om een feestje te geven. 

Aan het water is een buitenleven vergaderlocatie ontstaan. Tevens wordt er gewerkt aan een flex werkplek / kantoor en een sporttent voor kleine groepen. De site geeft aan dat daarover nog meer informatie gaat komen. 

Handmade products 
Bij Rebourne & Nature kan men rust vinden, naast gezelligheid en warmte. Dit gebeurt in een groene omgeving op het industrieterrein. Eenmaal op het terrein kan men de loslopende kippen zien, heeft men zicht op een moestuin en water. En natuurlijk, niet te vergeten het knusse winkeltje. 

Begonnen met het verzamelen van mooie spullen, kwam het ‘rommelen’ in de tuin buiten erbij. Gekoppeld aan het warme hart voor kwetsbare mensen, kon Willeke middels Rebourne & Natuur haar ideeën en dromen samen laten komen. 

Rebourne & Nature gaat voor pure, eerlijke en mooie producten. Voor een gedeelte worden de producten zelf gemaakt, samen met mensen die wat extra persoonlijke aandacht nodig hebben. Hierdoor worden de mooiste producten gemaakt. 

Winkel 
Op de site kan men allerlei soorten producten bestellen. Zo zijn er producten te vinden in de categorie ‘Tuinieren’, ‘Handgemaakt’, ‘Cadeaus’, ‘Decoratie’, ‘Thee’, ‘Kids’ en ‘Overige’. In de categorie ‘Thee’ kan men verschillende soorten thee vinden, maar ook een theefilter en theeblik. 

Daarnaast zijn er (geur) kaarsen te vinden, maar ook een oude zinken gieter, terracotta potjes, droogbloemen sets, oogstschorten, zelfgemaakte paddestoelen, oogstmanden en zo zijn er nog veel meer leuke dingen te ontdekken. Het is dé aanrader om eens op de site rond te kijken. 

(Bronnen: Rebourne & Nature, Shopify Nederland) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 28.11.2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights