Voor alle inwoners van Lelystad, die gek zijn op fotograferen, heeft de gemeenteraad van Lelystad een flinke uitdaging. Deze uitdaging heet ‘Lelystad in Beeld’. De raad roept alle inwoners, jong en oud, op om te laten zien hoe mooi, divers en levendig Lelystad is. Men kan mooie prijzen winnen en de foto’s worden tentoongesteld in het stadhuis.  

Fotowedstrijd voor inwoners
Deze wedstrijd voor enthousiaste fotografen is een initiatief van de Lelystadse gemeenteraad om de betrokkenheid en trots van de inwoners te laten zien. De gemeenteraad zal na de fotowedstrijd de foto’s gebruiken voor promotiedoeleinden.  

Thema en prijzen 
De fotowedstrijd staat open voor iedereen die in Lelystad woont, ongeacht leeftijd en ervaring. Het thema voor deze fotowedstrijd is ‘Lelystad in Beeld’. Een jury, bestaande uit leden van de gemeenteraad, zal de inzendingen beoordelen. 

Daarnaast is er ook een zogenaamde publieksprijs. De 10 overgebleven mooiste foto’s worden bekend gemaakt via de sociale media. Daarna kunnen de inwoners van Lelystad de foto’s digitaal beoordelen. 

De winnaars worden bekendgemaakt op dinsdagavond 19 december in het stadhuis, waarbij ze een leuke prijs in ontvangst mogen nemen. Daarnaast natuurlijk eeuwige roem en de kans om de eigen foto op groot formaat te krijgen.  

De winnende foto’s worden tentoongesteld in het stadhuis en de Huiskamer van de Lokale Democratie. Alle deelnemers ontvangen persoonlijk nadere informatie over de feestelijke prijsuitreiking. 

Meedoen met de wedstrijd 
Iedereen krijgt tot 3 december 2023 de tijd om de foto’s digitaal in te sturen. Per persoon kan men met 3 foto’s deelnemen. Op de site van de gemeenteraad kan men uitleg vinden over het inzenden van de foto’s. 

Lees de voorwaarden goed door voordat men de foto’s gaat insturen. Ondertussen kan men natuurlijk vele mooie foto’s maken, zeker nu in de herfst. Iedereen kan nu al even een kijkje nemen op de social media-kanalen van de gemeenteraad. Dit kan op Facebook, Instagram en Twitter via @raadvanlelystad. 

(Bron: Gemeenteraad van Lelystad) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 23.10.2023

Is ook te lezen via Lelystad Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights