Ga je voor BBB – Buik Billen Benen of voor CDA – Cardio Douchen Afdrogen? Misschien heb je meer met PVV – Poweryoga Voor Vrienden, ben je toe aan D66 – Dag66 zonder spierpijn of heb je zin in CU – Cappuccino Uurtje? Bij SportCity hoef je niet te kiezen! Van spanning tot ontspanning: het kan er allemaal. Ontdek het zelf tijdens het open weekend van SportCity Lelystad. 

Sterke benen of liever sterke koffie? 
Van vrijdag 22 september tot en met zondag 24 september kun je zelf ervaren wat SportCity Lelystad allemaal te bieden heeft. Je bent van harte uitgenodigd om groepslessen en trainingen uit te komen proberen. Denk bijvoorbeeld aan BodyPump, yoga, pilates, boksen, spinning of dans.

Liever een potje tafeltennis spelen of een kop koffie drinken en sfeer proeven? Dat kan natuurlijk ook! Het team van SportCity geeft demonstraties en er staan specialisten voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Ontdek zelf wat jou beweegt
Tijdens het open weekend heeft SportCity Lelystad extra ruime openingstijden. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen. Bovendien krijgen nieuwe leden op deze dagen extra voordeel op een jaarlidmaatschap.

Iedere dag BBBeter
De campagne is een knipoog naar de verkiezingen. Net als bij politieke partijen trekt een ‘campagneteam’ van SportCity door de buurt. De afkortingen van de partijen zijn op speelse wijze aangepast en gerelateerd aan het aanbod van SportCity.

Wat te denken van: Bij1 – Bij 1 koffie hoort 1 koekje, 50PLUS – groepslessen dus volop keuze, JA21 – JA ik voel me net weer 21, PvdD – Partij van de Dumbbells, FVD – Fitness voor Dummies of de SP – Squat Partij. En zeg nou zelf: dat klinkt een stuk gezelliger, toch?

SportCity – Je sportclub om de hoek
SportCity is sinds 1995 een begrip bij sportief Nederland. De 111 clubs door het hele land hebben een ongedwongen sfeer en iedereen is er welkom. SportCity gelooft dat een beetje extra beweging je gelukkiger maakt. Het aanbod in de clubs varieert van inspanning tot ontspanning en is afgestemd op lokale behoeften. SportCity is vooral ook een gezellige plek om anderen te ontmoeten. 

(Bron: Persbericht SportCity)

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 18.09.2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights