Op 16 september van 11:00 uur tot 14:30 uur, nodigen Extinction Rebellion en Greenpeace iedereen uit voor een informatiedag die de schijnwerpers richt op de agro-industrie en agro-ecologie. Het evenement, getiteld “TOT OP DE BODEM,” zal plaatsvinden bij Stadsboerderij De Kemphaan in Almere.

Informatieve bijeenkomst 
Deze informatieve bijeenkomst biedt een gelegenheid om meer te leren over de huidige toestand van onze landbouw en de rol die de Rabobank speelt op zowel de boer en het klimaat als de biodiversiteit. Het programma belooft een gevarieerde dag met boeiende sprekers, oogopenende documentaires en een gratis lunch. Bovendien kunnen deelnemers een rondleiding verwachten die hen meeneemt in de wereld van “het nieuwe boeren”.

De gezamenlijke inspanning van Extinction Rebellion afdeling Landbouw en Greenpeace heeft als doel bewustzijn te vergroten en de dialoog te stimuleren over de cruciale rol die de agro-industrie speelt in onze wereldwijde uitdagingen. Beide organisaties delen een gedeelde visie van een duurzamere toekomst en roepen iedereen op om deel te nemen aan deze bewustmakingsdag.

Natuur en Klimaat 
“Deze dag is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de natuur en de veranderende klimaatomstandigheden. We willen een open gesprek bevorderen en inzichten delen over hoe we als gemeenschap positieve veranderingen kunnen bewerkstelligen,” aldus vertegenwoordigers van Extinction Rebellion afdeling Landbouw en Greenpeace.

Om deel te nemen aan deze dag vol informatie en interactie, wordt aangeraden om u van tevoren aan te melden via xrlelystad@proton.me , vanwege de gratis lunch die wordt aangeboden.

De bijeenkomst vindt plaats op 16 september van 11.00 tot 14.30 op de locatie Stadsboerderij De Kemphaan. Dit is in de schuur naast de Boerenmarkt, Kemphaanpad 14 in Almere. 

Deze informatiedag belooft inzichten en inspiratie te bieden voor een meer duurzame toekomst. De organisaties roepen op tot samenwerking om een positieve verandering te kunnen bereiken.   

(Bron: Persbericht XR Lelystad) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 17.08.2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights