Op de gratis dagcamping in het Jolpark op 26 augustus kan men de hele dag heerlijk buiten zijn. Geen gedoe met het opzetten van het tentje, maar wél meedoen met de leuke activiteiten, zoals weerwolven, bingo en silent disco

Activiteiten 
Ook staan er twee springkussens op het terrein en kan er aansluitend tegen betaling worden deelgenomen aan de BBQ. Iedereen is welkom tussen 13.00 uur en 19.00 uur. Het doel van de dagcamping is een plek creëren waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen. 

De Dagcamping Jolpark wordt mede mogelijk gemaakt door een team van vrijwilligers en donaties van o.a. Stichting de Buurt. Tussen 13.00 en 19.00 uur kan men genieten van springkussens en silent disco.

Tussen 13.00 en 14.30 uur is het tijd voor Weerwolven, tussen 15.00 en 17.00 de bingo. De toegang is gratis, voor de barbecue wordt een bijdrage gevraagd. Voor meer informatie over de Dagcamping Jolpark Lelystad en het kopen van tickets voor de BBQ, kun je terecht op debuurtcamping.nl 

BuurtCamping Jolpark Lelystad
Het team van de BuurtCamping is een heel divers team buurtbewoners, dat zich graag inzet voor de wijk. Het team houdt van diversiteit die in de wijk aanwezig is. Met de camping wil het team bereiken dat er meer verbinding ontstaat in de wijk.  

Gezien de activiteiten is het team op zoek naar vrijwilligers, zowel als algemeen vrijwilliger of als Teamleider. Mensen die interesse hebben, kunnen zich melden via quicy@debuurtcamping.nl . Graag met vermelding van telefoonnummer, ervaring in vrijwilligerswerk. Daarna wordt contact opgenomen.

(Bron: Persbericht Dagcamping Jolpark, BuurtCamping Jolpark Lelystad, Instagram) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 14.08.2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights