De provincie Flevoland is trots dat chef-kok Sharon de Miranda de titel Zakenvrouw van het Jaar 2023 heeft ontvangen voor haar werk als manager in inspiratie restaurant Food Forum. De jury geeft aan dat Sharon met haar passie voor voedsel, Flevoland (inter-)nationaal op de kaart zet.

Menu voor de Toekomst
Met de ontwikkeling van het Menu voor de Toekomst, dat bestaat uit duurzaam, gezond én heel lekker eten, inspireert Sharon inwoners en ondernemers om te kiezen voor voedsel van dichtbij. ”Wat ben ik blij en trots! Ik voel me enorm gewaardeerd met deze titel. Speciale dank voor mijn Food Forum collega’s en provincie Flevoland. Zonder hen had ik hier vandaag niet gestaan. Samen hebben we het Menu voor de Toekomst ontwikkeld en blijven we verder inspireren en innoveren,” aldus Sharon.

Inspiratie Restaurant van Flevoland
In het inspiratie restaurant ontmoeten foodprofessionals uit de hele voedselketen elkaar om in actie te komen voor de duurzame voedselvoorziening van de toekomst. In een gastvrije en inspirerende omgeving bereidt chef Sharon de Miranda hier het Menu voor de Toekomst, dat als 1e in Nederland het Greendish 2050 Guidelines certificaat heeft ontvangen.

Het gebouw van Food Forum maakt op een bijzondere manier het verhaal van Flevoland zichtbaar. De gevel van de bovenverdieping geeft de hoogte van de zeespiegel en de vruchtbare Flevolandse bodem weer. Het gebouw is op een duurzame en innovatieve manier gebouwd. Meer weten? Ga naar www.foodforum.nl.

Food Forum trakteert!
Om te vieren dat Sharon heeft gewonnen, nodigt Food Forum in de maand juni iedereen uit voor een feestelijke traktatie in Food Forum. Het inspiratie restaurant is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Wees welkom en laat je inspireren!

Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar
De verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar wordt sinds 2012 georganiseerd door het netwerk Flevolandse Zakenvrouwen, om vrouwen zichtbaar een podium te geven. In de afgelopen jaren is de organisatie van de jaarlijkse verkiezing uitgegroeid tot een netwerk van ondernemende vrouwen waarvoor diverse activiteiten worden georganiseerd.

(Bron: Provincie Flevoland) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 12.06.2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights