Op zaterdag 25 maart zijn er workshops georganiseerd in De Kubus. Het zijn workshops over Content Creator, Dans, DJ, Fashion, Muziek, Theater, Film, Expo. Personen die creatief en enthousiast zijn en tevens het gaaf vinden om hun skills te laten zien of nog meer te leren, worden uitgenodigd voor de Skillshop dag. 

Workshopdag
Zaterdag 25 maart wordt in twee rondes deze te gekke workshopdag gedraaid. Men mag met 2 workshops meedoen, maar let op, zoals overal, vol is vol. Daarom kan men inschrijven / aanmelden tot 15 maart op de site van de Kunstbende

De workshops zijn gratis en is hét moment om iets nieuws te leren, om jezelf te ‘upgraden’ en zelfs om die ene belangrijke vraag te stellen. Op de dag zullen 8 professionals uit het creatieve werkveld een speciale workshop aanbieden. 

Professionals en programma 
De professionals zijn ook meteen de coaches voor de voorronde. Dus het juiste moment om met deze professionals te sparren over de voorronde act, die men in gedachten heeft. Het morgenprogramma loopt van 10.00 tot 12.00 uur en het middagprogramma van 13.30 tot 15.30 uur. 

In het morgenprogramma zit muziek met professional Satish Khoesiaal, expo met Huis Woudwijk, Fashion met Fatima Essahsah en Theater met Fiona Kelatow. Daarnaast wordt het middagprogramma gevuld met Content creator met Mirella-Fabienne, Film met Ilja Lammers, Dans met Joury v.d. Vecht en DJ met Dennis Henstra. 

(Bronnen: Kunstbende, Jongin Lelystad (+ Instagram))

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 28.02.2023  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights