Voor mensen die ontspanning nodig hebben of verhardingen los willen maken, is er nu FlowRelief massage. Bij artrose, reuma of fybromyalgie, langdurige rugklachten, last met vocht vasthouden of stress, kan men ook contact opnemen met Marianne van ‘Ik wil in Balans komen’. 

Vergeten te ontspannen
Tegenwoordig is de kans groot dat we door de verwachtingen in ons hedendaagse leven, vergeten hoe we moeten ontspannen. Het werk stapelt zich maar op en daardoor ook de stress die hiermee gepaard gaat. 

Hoe drukker we zijn, hoe meer stress erbij komt kijken. Niet iedereen heeft het ook direct door, maar mentale stress heeft op de lange termijn invloed op de fysieke gezondheid. Stress zorgt voor spierspanningen in het gehele lichaam, voornamelijk in rug en schouders.  

FlowRelief Systeem 
Een van de meest gebruikte methodes voor ontspanning, is een dieptemassage voor de spieren. Wil men mentaal ontspannen, is het van groot belang, dat men eerst fysiek ontspant. Een hulpmiddel hierbij zou het FlowRelief systeem kunnen zijn. 

FlowRelief helpt bij de ontspanning van de spieren. Door middel van trillingen die opgewekt worden uit de strategisch geplaatste motoren en de instelbare infrarood warmte bij de nek en rug worden spanningen verzacht. 

Behandeling 
De visco-elastische hoofd- en beenkussens geven het voordeel tegenover andere systemen. De kussens zorgen voor een aangename ergonomische houding. Door spierspanning rond de ruggengraat kan slijtage optreden. 

Mensen die kampen met chronische aandoeningen zoals artrose, reuma of fibromyalgie kunnen baat hebben van FlowRelief. Hetzelfde geldt bij circulatieproblemen. Het verschil is zelfs al na een kwartier merkbaar. 

Bij ‘Ik wil in Balans komen’ zijn sessies mogelijk van een kwartier tot een uur. Momenteel is ter introductie een behandeling van 15 minuten voor 10 euro. Om een behandeling te proberen / voor een afspraak, kan men Marianne van ‘Ik wil in Balans komen’ (06 – 49084851) bellen. 

(Bron: Ik wil in Balans komen) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 16.02.2023 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights