Natuurlijk Fit

Nowvitamins.nl en Natuurlijk.fit, pioniers in de productie van voedingssupplementen, hebben met trots de lancering aangekondigd van hun nieuwste assortiment producten die niet alleen innovatief en wetenschappelijk onderbouwd zijn, maar ook de kernwaarden van duurzaamheid en ethiek uitdragen. Uniek, volledig geproduceerd in Lelystad, van selectie van grondstoffen tot de uiteindelijke verpakking, zetten deze merken zich in voor een groenere en meer ethische benadering in de gezondheidsindustrie.

Een Revolutionaire Aanpak: Plasticvrij, Vegan en Cruelty-Free
In een branche die wordt bekritiseerd voor haar impact op het milieu en effectiviteit, nemen Nowvitamins.nl en Natuurlijk.fit het voortouw door een reeks unieke kenmerken (USP’s) te introduceren.

Plasticvrij
Alle producten worden verpakt in volledig plasticvrije verpakkingen, wat bijdraagt aan de vermindering van plastic afval en de bescherming van het milieu. Biologisch afbreekbare verpakkingen, hersluitbaar en herbruikbaar. Navulverpakkingen bieden daarnaast nog een voordelige optie om de stevigere plasticvrije verpakkingen te blijven hergebruiken.

Vegan
De volledige productlijn is veganistisch, waardoor het toegankelijk is voor consumenten die een plantaardige levensstijl nastreven en verschillende religieuze stromingen. Door geen gebruik te maken van dierlijke producten zijn er minder risico’s op contaminanten evenals de kans op mogelijke allergische reacties.

Cruelty-Free
Getest op mensen, niet op dieren. Deze producten zijn ontwikkeld met het grootste respect voor dierenwelzijn, wat bevestigt dat ethiek centraal staat in het bedrijfsmodel. Daarnaast wordt niet alleen getest op kwaliteit (iets dat in Nederland gewoon verplicht is) maar ook laboratoriumtechnisch is de effectiviteit op patiënten getest.

Met een team van behandelaars door heel Nederland zijn de meeste van de Natuurlijk.fit supplementen dus niet alleen wetenschappelijk onderbouwd maar ook wetenschappelijk gevalideerd. Dat is echt uniek.

De Expertise van oprichter Michael Robin Eekhof
Met een achtergrond in de medische en biochemische wereld brengt oprichter Michael Robin Eekhof een unieke combinatie van medische kennis en productievaardigheden naar de ontwikkeling van voedingssupplementen.

Zijn expertise met medische laboratoria en operatiekamers verzekert dat elk product niet alleen effectief is, maar ook veilig en verantwoordelijk geproduceerd, met respect voor mens, dier en milieu.

Ook heeft deze oprichter praktijk ervaring, zeker met darm-gerelateerde aandoeningen en onderzoeken. De kennis uit theorie en diverse praktijk ervaringen leiden tot een unieke meerwaarde.

Lokale Productie, Wereldwijde Impact
Door het volledige productieproces in Lelystad te houden, tonen Nowvitamins.nl en Natuurlijk.fit hun toewijding aan lokale economische groei en duurzaamheid. Deze lokale productie benadrukt hun missie om niet alleen de gezondheid van individuen te verbeteren, maar ook bij te dragen aan een gezondere planeet.

Met groene initiatieven in Afrika zoals het tegengaan van verwoestijning maakt Natuurlijk.fit de cirkel compleet. De acaciabomen in Afrika leveren namelijk, zonder deze te hoeven kappen, een belangrijke grondstof voor veel producten van Natuurlijk.fit.

Door meer acaciabomen bij te planten, ontstaat er stikstofbinding en CO2 binding wat resulteert in  een voedingsrijke bodem, groei van biodiversiteit en schaduw in een zonovergoten woestijn. Ondanks transport naar Nederland is de gehele transport- en productieketen CO2 positief; er wordt meer CO2 weggevangen dan dat er vrijkomt.

Speciale Introductieaanbieding
Om de gemeenschap in Lelystad en Flevoland kennis te laten maken met deze baanbrekende producten, bieden Nowvitamins.nl en Natuurlijk.fit voor een beperkte tijd speciale kortingen en aanbiedingen aan.

Dit is een perfecte gelegenheid om producten te ervaren die goed zijn voor de mens en goed voor de planeet. Er kan uiteraard afgehaald worden in de winkel of via de webshop Nowvitamins.nl kan voor snelle voordelige lokale bezorging gekozen worden.

Over Nowvitamins.nl en Natuurlijk.fit
Nowvitamins.nl is een consumentenwinkel en webshop met meerdere merken. Natuurlijk.fit is hét merk van Michael. Samen zijn deze bedrijven in één pand in Lelystad gevestigd. Beiden zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, wetenschappelijk ondersteunde voedingssupplementen die veilig, effectief en ethisch verantwoord zijn.

Onder leiding van Michael Robin Eekhof zetten deze merken een nieuwe standaard voor wat consumenten kunnen verwachten van hun gezondheidsproducten – een standaard waarin kwaliteit, duurzaamheid, en ethiek voorop staan. Meer informatie is te vinden op de site van de webshop en de site van de merk website

(Bron: Persbericht Nowvitamins.nl en Natuurlijk.fit) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 20.03.2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights