Sam's Tunes

Zondag 3 maart is het weer tijd voor Het Huiskamerfestival in Lelystad en de huiskamer van woonlocatie Het Rode Klif van Stichting InteraktContour doet mee! Met een live-optreden van het duo Sam’s Tunes gaan de deuren van de dagbesteding open voor vrienden, familie en buurtbewoners. Iedereen is welkom!

Woonlocatie Het Rode Klif 
Bij Woonlocatie Het Rode Klif wonen 46 mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. In samenwerking met de Kubus zijn er al meerdere culturele activiteiten op poten gezet voor de bewoners.

Met dank aan intendant amateurkunst Aino Merits kwam er een leuke match tot stand tussen huiskamer en artiesten. Begeleider Linde van Leussen kijkt uit naar het optreden zondag: “Ik hoop dat de hele buurt een kijkje komt nemen in onze huiskamer. Live-muziek is een mooie gelegenheid om samen te komen, dus wees welkom en komt dat zien! ”.

Sam’s Tunes 
Ontmoet Sam’s Tunes, een akoestisch duo dat de essentie van ‘coffeehouse’ muziek speelt – een harmonieuze mix van pop, jazz en folk. Dit duo bestaat uit twee talenten in opleiding bij het Artez conservatorium.

Gedreven door hun passie voor cafeïne en gezelligheid, creëren ze keer op keer een levendige en meeslepende set. Van intieme koffiehuizen tot bruisende festivals, Sam’s Tunes voelt zich overal thuis. 

Laat je meevoeren in de thema’s die variëren van espresso tot depresso. Met hun warme klanken en aanstekelijke energie weten ze elke gelegenheid om te toveren tot een onvergetelijke ervaring. (bron: https://checksonar.nl/SamsTunes)

Het duo Sam’s Tunes bestaat uit Levi Mulder (Gitaar en vocals) en Anousha Baak (Toetsen, gitaar en vocals). Beide zijn nog in hun twintiger jaren en komen beide uit Zwolle. Bij beide is de muziek met de paplepel ingegoten.
 
Het optreden is drie keer een half uur:

Ronde 1: 14.00 – 14.30 uur

Ronde 2: 15.00 – 15.30 uur

Ronde 3: 16.00 – 16.30 uur

(Bron: Persbericht Stichting InteraktContour) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 27.02.2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights