Niet-aangeboren hersenletsel brengt allerlei vragen met zich mee. De vernieuwde website www.verdermethersenletsel.nl is dan een uitkomst. Dit online platform bevat informatieve artikelen, praktische tips en inspirerende verhalen over het leven én omgaan met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De website is een initiatief van InteraktContour, dé expert in de behandeling, begeleiding en zorg voor mensen met NAH in Midden- en Oost Nederland.

Voor mensen met NAH en hun naasten
‘Verder met Hersenletsel’ bestaat sinds 2017 en was daarom toe aan een opfrisbeurt. Het uitgangspunt bij de vernieuwing van de website was dat het van toegevoegde waarde moet zijn voor mensen met NAH en hun naasten. Zij werden er dan ook nauw bij betrokken. Zoals Gert, die zelf NAH heeft.

Hij is blij met het resultaat: “Wat mij betreft is deze website echt een toegevoegde waarde. Mooie kleuren, helder lettertype en niet te druk. Heel fijn als je last hebt van overprikkeling. Ik zou hier zeker iets aan hebben.” Hier zie je een video met een impressie van de website.  

Over het platform ‘Verder met Hersenletsel’
‘Verder met Hersenletsel’ is een platform met informatie, praktische tips en inspirerende verhalen over het leven met niet-aangeboren hersenletsel(NAH). Of je nu zelf te maken hebt met NAH, een naaste bent, een professional of gewoon geïnteresseerd bent in het onderwerp; hier vind je relevante kennis én links naar behandeling, begeleiding en zorg.

‘Verder met Hersenletsel’ is een website van InteraktContour. Onder het motto ‘er is altijd iets mogelijk’ is InteraktContour toonaangevend in de behandeling, begeleiding en zorg aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Samen met hen, naasten en netwerk wordt gestreefd naar een zo waardevol en zo zelfstandig mogelijk leven voor mensen met NAH.

De organisatie zet de expertise in, ontwikkelt en deelt deze met elkaar en met anderen. Dit maakt het werk aantrekkelijk en onderscheidend. Het werkgebied van InteraktContour is in Midden- en Oost-Nederland. 

(Bron: Persbericht InteraktContour) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 30.11.2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights