Iedereen die zich weleens zorgen maakt over de manier waarop omgegaan wordt met dieren en de natuur is van harte welkom om kennis te maken met de Partij voor de Dieren. De partij organiseert een inspirerende avond waar men informeel kan praten met de volksvertegenwoordigers, leden en gelijkgestemden uit de provincie.

Inzet is cruciaal 
Vera Sykora, directeur van de Nicolaas G. Pierson Foundation, zal spreken over waarom de inzet voor dieren, natuur, klimaat en milieu zo cruciaal is en welke alternatieven er zijn. De Nicolaas G. Pierson Foundation is het wetenschappelijk bureau van de PvdD en staat bekend om haar impactvolle documentaires zoals “Meat the Truth.”

Lokale inzichten 
Lokale inzichten zijn net zo belangrijk! Raadslid en fractievoorzitter Marjolijn Veenstra en statenlid Kjell van Wijlandt, beide kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023, delen lokale thema’s en staan open voor de vragen van de aanwezigen.

Aanmelden
Aanmelden is niet nodig. Het Politiek Café vindt plaats op maandag 30 oktober van 19.00 tot 21.30 uur. Dit zal gebeuren op de locatie Casa Casla, Weerwaterplein 3, 1324 EE in Almere. Hierbij wordt ieder uitgenodigd. 

(Bron: Persbericht Partij voor de Dieren) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 19.10.2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights