GAZA – Overal zijn er inzamelingen bezig voor de behoeftigen in Palestina en met name in Gaza. En terecht want de mensen in Gaza hebben het slecht en als de regering in Ramallah niets doet voor deze mensen en de bezetter de grenzen hermetisch gesloten blijft houden, dan moeten wij die handschoen oppakken.

De bovenstaande tekst was van het bericht van 15 augustus. In de tussentijd zijn er natuurlijk belangrijke projecten geweest voor de mensen en kinderen en Palestijnen. Op de social media is dit meestal wel te volgen. 

Team Humanity_Gaza, Palestine 
Team Humanity_Gaza, Palestine is een organisatie die zich bezig houdt met de hulp aan de armen en behoeftigen in Gaza. Het Team is en blijft bezig met projecten om hulppakketten te verstrekken aan diegenen die getroffen zijn door de oorlog en onbeschofte aanvallen op Gaza. En hoe meer donaties er binnenkomen, hoe meer pakketten samengesteld kunnen worden en uitgedeeld kunnen worden.

Winterproject
Op het moment is het team bezig om het volgende project te gaan starten. Dit keer is het ‘Het Winterproject‘. Dit project richt zich met name op arme gezinnen en weeskinderen in de kou. Deze mensen en kinderen hebben hard dekens, winterkleren en elektrische kachels nodig. 
Het Winterproject richt zich op 100 gezinnen, waaronder arme kinderen. Het team wil dit project zo snel mogelijk gaan starten. 

De opzet is geld in te zamelen om dit soort zaken aan te kunnen schaffen. En daarvoor is uw hulp weer nodig. Het Team heeft de mogelijkheden uitgebreid om geld over te kunnen maken. 
Voor het Team is het best wel duidelijk dat momenteel niet iedereen zomaar geld kan doneren, zeker met de problemen die er zijn met de stijgende prijzen hier in het land. Als men niet kan doneren, dan moet men het ook niet doen. 
Echter aan de andere kant zijn er ook in Nederland best wel mensen, die best kunnen doneren. En we weten ook met z’n allen dat giro555 niet open gaat voor Palestina en / of Gaza. En het kabinet is wel geld aan het uitdelen, maar niet richting de behoeftigen in Palestina en / of Gaza. 

Donaties 
Dus zijn de Palestijnen afhankelijk van donaties die bij organisaties als Team Humanity_Gaza, Palestine terecht moeten komen. Op een manier dat het Team die dingen kan doen, om de arme gezinnen en kinderen te helpen. Hiervoor zijn donaties nodig. Natuurlijk zijn er meer organisaties bezig met inzamelen van geld voor dekens en winterkleding. Maar denk deze keer ook aan het team van Rafat Farid Abu Reida. Het Team is bezig om de mensen te helpen die het hard nodig hebben. En u kunt de zaken volgen, daar het Team op de social media de berichten zet en korte filmpjes plaatst.   

Laten we het Team helpen – en dus de arme gezinnen en kinderen – in Gaza en laten we een donatie doen. De Palestijnen hebben hulp nodig en elk beetje helpt. Een donatie kan via PayPal, MoneyGram, Western Union, Visa en desnoods via een andere manier. Mochten er vragen zijn stel ze aan Rafat Farid Abu Reida en als het in het Nederlands moet, stuur even een mailtje naar islamitischezorg@gmail.com en we zullen uw vraag overbrengen naar Rafat. 

Kom op mensen, de Palestijnen hebben uw hulp, onze hulp nodig. 

(Bronnen: LinkedIn, Islam in Modern World) 

Henny A.J. Kreeft
Onafhankelijke Burger Journalistiek 

© Khamakar News Agency / 25.12.2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights