De Palestina Papers

Deel 24: Nederland meet met meerdere maten

Heel Nederland natuurlijk in rep en roer want een links parlementslid weigerde een oorlogsmisdadiger (woorden van de heer Van Agt) de handen te schudden. En terecht, want zo iemand schud je niet de handen. Sterker nog, je zorgt dat hij zo snel mogelijk opgepakt wordt en doorgestuurd naar het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag.
Het lid Kuzu van de groepering Denk is een absolute held.

Afbeeldingsresultaat voor kuzu denk

 

Maar dat wordt zo niet ervaren, schande wordt er over gesproken. Een parlementslid dat geen hand geeft aan een zogenaamd ‘bevriend’ staatshoofd. Laat het duidelijk zijn: niet mijn bevriende staatshoofd. Nee, de heer Van Agt zei het correct: een oorlogsmisdadiger.

Uit de Nieuwsbrief van The Rights Forum, woorden van de heer Van Agt:

Met economische steun van bondgenoten wil Netanyahu dus het welvaartsniveau van Palestijnen opkrikken. Geen levensvatbare Palestijnse staat. Geen einde van de bezetting. Geen vrijheid. Een beetje meer welvaart, opdat de Palestijnen economisch overleven en politiek capituleren. Dat is Netanyahu’s definitie van vrede. Daar is hij op uit …
In 2009 kwam Netanyahu aan de macht. Sindsdien zijn de nederzettingen met ruim 30.000 huizen uitgebreid. De regering die Netanyahu op dit moment leidt, is Israëls meest extreme ooit. De kolonisten waren nog nooit zo machtig.
Beste Mark, waarom kijk je dan passief toe, als Netanyahu je woorden aan zijn laars lapt en doorgaat met de grootschalige uitbreiding van nederzettingen die vrede blokkeren?”

Maar de Nederlandse politiek manuvreert hypocriet op het internationale politieke speelveld. Aan de ene kant staan de politici op de achterste poten als men Turkije verdenkt van inmenging in de Nederlandse maatschappij, maar ondertussen bemoeien ze zich wel in de Turkse politiek. Dat dan weer wel, want we zijn een democratie. Voor de politici houdt dit dat Nederland zich in de wereld overal mee moet bemoeien. En liefst dan nog in moslimlanden, want moslims kennen geen democratie, behalve als het westen dat met bombardementen introduceert en met verdeel en heers beleid.

Inmenging in binnenlandse politiek
Nederland is zo bezig met Turkije dat ze de lange arm alleen van Turkije ziet en niet die van de zionistische entiteit van Tel Aviv in Nederland. De politici zien niet hoe Tel Aviv stap voor stap invloed krijgt op de Nederlandse politiek, zoals al gebeurt in de Verenigde Staten.

De lobby van het CIDI als verlengstuk van de sterke zionistische arm uit Tel Aviv wordt onderschat.

Deze lobbygroep heeft – uit naam van Tel Aviv – zich gekeerd tegen de handelwijze van de heer Kuzu. Schande werd er van gesproken en breed uitgemeten in de media.

Koosnaampje Bibi
Oud-ambassadeur Jan Wijenberg gaf in zijn laatste column aan hoe hij denkt over het grootste wereldomspannende misdaadkartel van Tel Aviv. Hoe ook hier het CIDI weer betrokken was bij de voorbereidingen van de komst van Bibi, m.a.w. hoe de lobbygroep bepaalde wat er gebeurde tijdens de ontvangst. Tegendemostraties zover mogelijk wegstoppen en pro-demonstranten voor de Tweede Kamer. Hypocriet dat Nederland hierin is meegegaan. Nederland loopt aan de leiband van de sterke arm van de zionistische entiteit uit Tel Aviv. En ondertussen maar afgeven op de sterke arm van Turkije.

Uit de column van oud-ambassadeur Jan Wijenberg:

“De onbetwiste leider van het grootste, wereldomspannende misdaadkartel, Benjamin Netanyahu, werd op 6 en 7 september met alle egards in Den Haag ontvangen. De terroristische, extreem religieus gedreven, zionistische organisatie heeft zich in 1948 een staat aangemeten, in 1967 illegaal uitgebreid met de ‘bezette gebieden’, nu bezet Palestina. Het syndicaat beweegt zich wereldwijd op veel terreinen: genocide, oorlog, vernietigen van cultureel erfgoed, landroof, roof, standrechtelijke executies, moord, martelingen, legal warfare, bedreigingen, afpersingen, chantage en fraude ……
Bibi kwam vooral zijn superieure militaire en onderdrukkingssystemen slijten. De hoge kwaliteit wordt bereikt door het voortdurend uittesten op de Palestijnen en de bedoeïenen, met tienduizenden doden en honderdduizenden gewonden tot gevolg. De bezetting moet dus doorgaan …
Syndicaatleider Bibi hield, beschermd door burgertypes met ‘oortjes’ en – oh ironie –  de politie, audiëntie in hotel Des Indes, omgebouwd tot een onneembare vesting. Dringt het wel tot het geïnteresseerde Nederlandse bedrijfsleven door dat Bibi zo het verkeerde visitekaartje afgeeft? Moeten die sinistere onderdrukkingsinstrumenten worden losgelaten op de Nederlandse bevolking?”

Maar de sterke arm van Tel Aviv reikt nog verder. Via haar lokale lobbygroepen zoals CIDI worden de sociale media sites afgestruind om te zien of er anti-zionistische kreten en/of artikelen worden geplaatst.

Deze artikelen worden dan gemeld bij de politie die de schrijver dan voor een gesprek uitnodigt op het bureau. De schrijver wordt ondervraagd en verzocht om de teksten van de social media te halen. Dit alles om de schrijver te imponeren en angst in te boezemen.
Op vragen van de schrijver worden geen antwoorden gegeven; opvallend is dat zelfs de klager niet bekend wordt gemaakt en dus niet in het proces-verbaal wordt gezet. Overigens wordt het proces-verbaal niet meegegeven aan de schrijver.
Alles riekt, zeg maar stinkt, naar intimidatie. Intimidatie aangewakkerd door de bekende lobbygroep. Intimidatie die nog sterker wordt als de schrijver van allochtone afkomst is.

Immuniteit
Nu schijnt het zo te zijn dat een staatshoofd immuniteit geniet tijdens zijn regeerperiode. Hier valt misschien iets voor te zeggen echter bij oorlogsmisdaden moet ook een staatshoofd opgepakt worden. Het kan niet zo zijn dat men oorlogsmisdaden kan plegen juist omdat men een staatshoofd is.

Nederland had in dit geval het voortouw moeten nemen en de oorlogsmisdadiger op moeten pakken. Als men dit niet wilde of kon, had men hem de toegang tot Nederland moeten weigeren. Oorlogsmisdadigers komen het land niet in.

Justitie is wel druk als een persoon terugkomt vanuit Syrië om deze onmiddellijk vast te zetten zonder dat er iets bewezen is. Maar voor de leider van de zionistische entiteit wordt zelfs de rode loper uitgelegd, een ontvangst geregeld met de leden van de Tweede Kamer en tenslotte kan de koning zijn huis nog openzetten voor deze persoon.

Meten met meerdere maten daar is de regering duidelijk in bedreven. Alleen omdat Tel Aviv de hasbarrah de wereld in blijft strooien dat ze de beschermer van de wereld is. Onzin en duidelijk aangetoonde onzin. Tel Aviv is een gevaar voor de mensheid en is bezig met de agenda van een groot Israel: Pax Judaica. Macht over de hele wereld met in elk land dependances van haar sterke arm.

Afbeeldingsresultaat voor pax judaica

 

Wees gewaarschuwd.

 

© KhamakarPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *