Abu Ali Brigades, Al-Quds en Al-Aqsa reageren op zionistische agressie

De Martelaar Abu Ali Mustafa Brigades, de gewapende vleugel van het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina, en de Al-Quds Brigades, de gewapende vleugel van de Islamitische Jihad Beweging in Palestina, hebben de verantwoordelijkheid opgeëist voor de raketaanval als vergelding uitgevoerd op de recente moorden op drie leden van de Al-Quds Brigades en een van de PFLP.

Razzi

Het zionistische leger heeft 30 verschillende doelen getroffen , waaronder een militaire basis van Al-Quds Brigades. De Al Aqsa Martelaren Brigades zijn toegetreden tot de PFLP en de Islamitische Jihad en de Al Qassam Brigades hebben nog niet deelgenomen aan een actie en worden waarschijnlijk niet beschuldigd dat ze de wapenstilstand te hebben gebroken.

Opgemerkt dient te worden dat deze twee bewegingen een van de weinigen zijn geweest die krachtig stelling hebben genomen tegen pogingen om Syrië te vernietigen door de imperialistische machten.

Eer de weerstand van de massa’s van het Palestijnse volk.

Tot de Overwinning.

(vertaling vanuit http://kanafani.it/?p=534 )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.