Benelux korancompetitie voorrondes Rotterdam

  • zondag 22 april 2012
  • 9:00 tot 18:00
 • Beste broeders en zusters,

  Met de wil van Allah is het weer zover, de voorrondes van de BENELUX KORANCOMPETITIE 2012 staan voor de deur. Voor de regio Rotterdam gaat dit door op 22 april in Moskee Othman te Rotterdam. We heten jullie alvast van harte welkom.

  Voor al wie interesse heeft om aanwezig te zijn of om deel te nemen, kan een kijkje nemen opwww.korancompetitie.com voor de voorwaarden. Deze competitie is voor jong en oud, man of vrouw,… en er zijn verschillende prijzen voorzien voor elke deelnemer!

  Moge Allah deze competitie zegenen en de harten vullen met de liefde voor de Koran.

  Wassalaamoe alaykoem wa rahmatoellahi wa barakaatoeh

  Benelux korancompetitie voorrondes Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *