Luchthaven Marrakech bij beste tien ter wereld

Luchthaven Marrakech bij beste tien ter wereld
De luchthaven van Marrakech – Menara hoort bij de besten ter wereld.
Televisiekanaal Travel Channel deed onderzoek naar de beste luchthavens ter wereld. Luchthaven Marrakech – Menara is volgens Travel Channel een voorbeeld voor luchthavens door het mengen van islamitische architectuur en moderne architectuur. Marrakech Menara heeft twee terminals.

De eerste werd volledig gerenoveerd in juni 2008 en werkt voor een deel op zonne-energie. De tweede is in 2005 in werking getreden terwijl de derde terminal dit jaar nog open gaat. Deze nieuwe terminal moet jaarlijks 8 miljoen passagiers trekken, zo weet Travel Channel.

(nieuws.marokko.nl / 10.04.2012)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *