Algemene vergadering ter erkenning van de Palestijnse staat.

Tijd
woensdag 16 november · 18:30 – 21:00

Locatie
Oxfam Wereldwinkel

Hoogstraat 59

Gemaakt door:

Meer informatie
Woensdag 16 november zal een derde vergadering plaatsvinden ter erkenning van de Palestijnse staat. De bedoeling is om met zoveel mogelijk individuen, organisaties, instituties,…  samen te komen en te brainstormen over wat we kunnen doen om mensen te sensibiliseren over de situatie in Palestina.

Vorige vergadering waren er al goede ideeën, waaronder het organiseren van een groot  ‘Palestinafestival’. Dit zou dan kunnen plaatsvinden tijdens de paasvakantie op de binnenkoer van het Stadhuis in Mechelen. Het festival zou een ruim en divers aanbod aan activiteiten e.d. aanbieden (vb. boekenstandjes met informatieve boeken over Palestina, Palestijnse lekkernijen, optredens, kinderanimatie, .…).

Iedereen die geïnteresseerd is om deel te nemen, om zijn ideeën uit te wisselen of gewoon om eens te komen horen is welkom!

Gelieve deze boodschap ook te verspreiden!

Hopelijk tot dan !

Voor meer info kunt u een mailtje sturen naar
yassineras@hotmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *