Protest tegen boerka-verbod in Den Haag

Het is niemand ontgaan dat deze rechts-extremistische regering gekaapt wordt door de zionist en tevens fascist Geert Wilders. Als gevolg van het gedoogakkoord hebben de VVD en CDA de wil van Wilders uitgevoerd. Daarnaast heeft dit verbod veel aanhang gekregen in de Tweede Kamer. Er zijn nog wat officiële ceremonieën die het verbod moet ondergaan om uiteindelijk in werking te treden, voordat het straat wordt gehandhaafd. Men streeft naar 1 januari 2013.

Wij,  moslims in Nederland, hebben grote bezwaren tegen dit boerka-verbod. Wij beschouwen dit verbod dan ook als aanval op de islam. De politieke elite heeft de rol van schoothond van Amerika op zich genomen. Sindsdien merken wij, moslims in Nederland, de strijd die Wilders en zijn regering openlijk voeren tegen de islam en moslims. Nadat wij in de Tweede Kamer zijn beledigd, uitgescholden, uitgesloten, gediscrimineerd en wij belachelijk zijn gemaakt, merken wij dat dit seculier bestel zich wil mengen met onze beleving van de islam.

Zo was de niqaab, sociaal-maatschappelijk gezien, al verboden op openbare plaatsen, is het halal slachten onmogelijk geworden, onderzoekt men een verbod op besnijdenis en met als klap op de vuurpijl helpt Nederland met het doden van moslims, in de door Amerika geïnitieerde militaire interventie. In Frankrijk mag men niet op straat het gebed verrichten en is de niqaab een misdaad! In België mag je op sommige scholen geen hidjaab dragen en de niqaab is ook daar strafbaar gesteld.

Wij, als moslims in Nederland, zijn de hetze en haat tegen de islam en moslims spuugzat. Meer dan spuugzat zelfs! Wij eisen het recht dat Allaah ons gegeven heeft. Een wetsvoorstel als deze verwerpen wij en wij dragen de niqaab als wij dat wensen. Hoe kan het zo zijn dat jullie de kinderen van Nederland richting Afghanistan, Irak en dergelijke landen sturen om hen te ‘bevrijden’ terwijl dat jullie hier de vrouwen onderdrukken door hen te dwingen om zich ‘bloot te geven’?

Vanuit dit onrecht organiseert de islamitische actiegroep Behind-Bars een protest tegen de strijd tegen de islam en de moslims.  Op 7 oktober 2011 zal er voor de Tweede Kamer (Plein) een protest worden gehouden dat zal beginnen om 16.00 uur en eindigen om 18.30 uur. Meer gedetailleerde informatie zal volgen, hou onze website, Facebook, twitter en youtube-kanaal in de gaten!

Deel dit bericht met zoveel mogelijk van uw contacten. Doe het per mail, msn, yahou, groups, Facebook, Twitter, fora, sms, youtube en andere media!

Behind-Bars

(www.behind-bars.net / 06.10.2011)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.