Column: Ruzie om stof

Wat ik steeds maar niet kan begrijpen is  het volgende: In Afrika bijvoorbeeld is het dragen van een hoofddoek  toegestaan, maar in Europa integendeel weer niet. Het noorden van de  wereld kent zijn beperktheid, en het zuiden, waaronder Afrika dus,  vrijheid. Hoe kan het zo zijn dat er een kloof heerst?

Wij  zijn allemaal afstammelingen van Profeet Adam vrede zij met hem  (gemaakt van water en aarde, waaruit klein ontstond). Op mij rust dan  ook de vraag hoe ene Geert iets (dat wat ons weerhoudt van Iblies) durft  te verbieden? God (lees: Allah sub7ana wa ta’ala) heeft ons niet  gemaakt om ruzie met elkaar te maken, maar om voor onszelf en onze  familie te leven.. Zodoende wij het juiste volgen, en streven naar het  Paradijs. Hoe kan het eigenlijk mogelijk zijn dat één man ruim 1,5  miljard moslims wilt uitroeien? Volgens mij hebben we dan te maken met  een type XXL Hitler. Niemand die het ook maar zegt, vandaar dat ik even  mijn mond opentrek.

Ik weet niet waar  de media zich mee bezighoudt, maar wat ik vertel is in mijn optiek 100%  pure waarheid. Iemand die zich aan religieuze kledij ergert mag wat mij  betreft het niet in zijn hoofd halen om het te verbieden (hij gelooft er  zelf niet eens, dat ontneemt zijn zeggenschap erop). Daar hoort de  straf TBS op ben ik van mening, of krijgt men tegenwoordig alleen TBS  als het een ietwat bekende kaaskop vermoord?

Zelf  zie ik echter ook nergens een dictator dat keppeltjes wilt uitroeien?  Nee helaas, dan is het weer discriminatie op grond van wat er in de  duistere geschiedenis afspeelde. Of nog specifieker, gothics en al die  andere misselijkmakende bijgeloofjes. Wat heeft men daarop te zeggen?  Iets in de richting van: ”Nee maar dat mag wel, zij mogen hun  spirituele gedachten uiten in het openbaar. En die piercings zijn  weliswaar geen culturele bijvoegingen, maar het is toch mooi.”  Uiteraard mag het dan weer wel, zolang het maar tegen de Islam is.  Waarom? Aangezien het de ware geloof is, en wij beproefd worden. Maar dat  neemt niet weg dat er niets aan gedaan moet worden, aangezien de ruzie  om het stof tussen Iblies en zijn Jinns, en de Dienaren van Allah  sub7ana wa ta’ala gaat.

Daarentegen  mag een Islamitisch persoon (lees: Moslim) weer geen Islamitische term  gebruiken. Want dan wordt er gelijk gedacht aan een voorbereiding van  een bomaanslag of dergelijke. Het lijkt wel alsof de hele wereld tegen  de Islam is, en de media doet gezellig mee. Terrorisme en jaloezie zijn  één van de grootste oorzaken daarvan. Terrorisme wordt uitgevoerd door  de mensen die afwijken van het rechte pad, en jaloezie wordt door een  misselijkmakende Iblies ingefluisterd bij zwakke mensen.

Waarom  wordt een jood (geen hoofdletter waard) wel aangenomen met een keppel  (staat voor ‘eerbied’), en een Moslima met een hoofddoek (staat voor  kuisheid) liever niet? Tenzij het schoonmaakwerk betreft, dat na  kantooruren buiten het zicht van anderen wordt verricht. We leven  allemaal maar één keer, en daarom trek ik in mijn enige leven, waarin ik  mij moet bewijzen tegenover mijn Heer, mijn mond open. Ik die werd  geschapen door Allah Az’Awajjal als een onwetend persoon deel met een  ieder de plicht om zoveel mogelijk kennis op te doen.

Verder  ben ik het zat om, zogenaamde, minderwaardige vrouwen te moeten zien  lijden. Elk mens heeft een hart, een zenuwstelsel, en een stel hersens  bijvoorbeeld. Wat bij de ene weer wel bedekt is, en bij de ander niet.  Religie moet men accepteren, en niet discrimineren. Gij leest het goed,  een geloof is er om in te geloven. Dat hoort men te respecteren, en niet  te kleineren. Mij hoor je bijvoorbeeld ook niet zeggen dat een hond  verboden is thuis, of welk huisdier dan ook. Ik laat tenminste diegene  in hun waarde (0,0), wat bij de mensen van ‘andere’ geloven nog ver is  te zoeken.

Het lijkt wel of anderen  uit jaloezie (lees: influisteringen van Iblies) leugens verspreiden.  Klopt het dat een jonge vrouw met een hoofddoek onderdrukt is? Het  antwoord is nee, alles is uit vrijwillige wil. Het wordt gedaan vanuit  haar achtergrond, vanuit haar ware geloof die zij belijdt. Niemand  verplicht het je in dit tijdelijke wereldse leven, een ieder is vrij in  het kiezen van het geloof. Een ieder weet dat een zuster sterk in haar  schoenen staat, zij weet wat zij wilt in het leven. Het is dan ook juist  zwak van een paar mensen dat zij met hun toch wel negatieve invloed het  willen schaden.

Ik erger mij mateloos  aan het feit dat veelal Nederlandse meiden daar jaloers op zijn, om  maar even een volk op te noemen ter verduidelijking. Velen van hen  proberen dan ook een Moslima te vernederen, buiten te sluiten en in het  ergste geval te kleineren. Nu wordt er vast gedacht, ”Ja, maar wacht  eens. Waar is jouw bron?” Bronnen zijn er genoeg, van de zusters zelf  bijvoorbeeld. Zij die het op school bijvoorbeeld lastig hebben, die het  te doen hebben met raar aankijkende ogen.. een blik vol met vragen en  afgunst. Het zijn de sluiperige ratten die er niet tegen kunnen dat een  Moslima beter is (denk aan haar kuisheid), die types hoort men dan ook  op hun plek te zetten, in de goot dus.

– – – – –

Een oproep aan al mijn zusters.

Werk  je bij de AH, of de To Go variant, of bij welk bedrijf dan ook. Hou het  maar op etc. etc. Maak dan met al jouw trots, oprecht vanuit het hart,  je bedrijfsleider wijs dat jij achter jouw ware geloof staat. Jij bent  opgevoed met Islamitische normen en waarden, Alhamdoulilaah. Dat jouw  bedrijfsleider altijd alcohol drinkt betekent niet dat jij daarin mee  moet gaan. Sta sterk in je schoenen, sta sterk in het leven. Dat de  westerlingen willen dat jij jouw houding aanpast is niet jouw probleem.  Jij zegt toch ook niet: ”Hé Linda, doe is een hoofddoek op anders hoor  je er niet bij.” Nee, blijf zedig in het leven en verlang naar het  hiernamaals. Blaas de Shaytaan weg, en laat zien dat jij uit een goed  nest bent voortgekomen.

 

  • Vertel ze waarom Allah sub7ana wa ta’ala mensen op aarde heeft gebracht.
  • Vertel ze het verhaal zoals beschreven in de Koran.
  • Vertel ze dat de Koran jouw ogen open heeft gedaan.

 

En dat wij vandaar een gesloten ‘cultuur’ zijn.

 

  • Wij zijn de nettere, wij houden onze benen stijf tegen de grond, en onze ogen wijd open.
  • Wij zijn niet gemaakt om als speelgoed gebruikt te worden in een relatie bijvoorbeeld.
  • Wij zijn gemaakt om liefde te geven en krijgen, in zowel familie alsmede vriendenkring (lees: broederschap).

Jij  als mijn zuster in het ware geloof, geef de boodschap van onze Profeet  Mohammed vrede zij met hem door. Draag je Islamitische kledij, zoals de  kledingvoorschriften zijn geschreven, dagelijks. Verberg je van het  kwade, laat je niet kennen door Shaytaan. Draag de last op je schouders  van al jouw mede zusters, voel verantwoordelijk voor elkaar. Samen staat  het verenigd, samen staat het sterker. Islam.

(Facebook / Si Hicham / 05.10.2011)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *