Nederland bezetter van Palestina

Minister van Buitenlandse Zaken, de heer Uri Rosenthal, heeft een gezamenlijk standpunt van de EU over de mensenrechten in Israël en dePalestijnse gebieden  geblokkeerd omdat de tekst te kritisch zou zijn over Israël. De verklaring over de veroordeling van het schenden van mensenrechten aan beide kanten was door de EU-landen geaccordeerd totdat Nederland plots bezwaar maakte.  Volgens het Duitse weekblad Der Spiegel moesten verwijzingen naar een twee-statenoplossing, naar de arrestatie van mensenrechtenactivisten door Israël en naar de verwoesting van Palestijnse huizen uit de tekst geschrapt worden. Volgens ingewijden zou de Israëlische
blokkade van de Gazastrook worden veroordeeld , net als de recente Palestijnse
terreuracties.

Door dit standpunt dat de Nederlandse regering inneemt, schaart ze bij volle verstand en voor de volle honderd procent achter Israël en al de wandaden die deze zionistische regering elke dag weer ten toon spreidt.
Nederland kan op deze manier medeverantwoordelijk worden gesteld voor alles wat
de regering van Israël elke dag weer uitvoert aan moorden, vernietigen van woningen en land in bezet gebied en het structureel vernietigen van de Palestijnse cultuur.

Door afstand te nemen van de zionistische regering had Nederland een oplossing kunnen bieden en het voortouw kunnen nemen op te komen tot een structurele oplossing, echter dat heeft de Nederlandse minister van Buitenlandse  Zaken gelaten, mede gezien zijn achtergrond, zoals Der Spiegel  fijntjes wist te melden.

Het is duidelijk dat dit Nederlandse rechtse kabinet niets op heeft met het Palestijnse volk, maar dat ze dit ook op het Europese toneel zo duidelijk laat blijven, is bij de honden af. Men kan in de Tweede Kamer wel als een paar opgetutte clowns naar elkaar lopen gillen om normaal te doen, maar het wordt dat de heren van kabinet en gedoogpartner afscheid van elkaar gaan nemen, de zooi opruimen, de deur zachtjes achter zich dicht doen en op een onbewoond eiland iets nuttigs gaan doen, waar de gemiddelde Nederlander geen last van kan krijgen.

Kabinet Rutte –Verhagen- Wilders laat niet alleen de Palestijnen in de kou staan, maar ziet ook toe dat de zionistische bezetter haar ‘werk’ kan blijven doen in de bezette gebieden. Dat heet in de volksmond gedeelde verantwoordelijkheid en dat is wat het ook is: door de achterbakse houding van dit kabinet wordt een volk van de kaart geveegd, krijgt dit volk niet de steun waar ze al die tijd op heeft zitten wachten, worden er dagelijks moorden uitgevoerd, huizen gebouwd in bezet gebied en ga zo maar door.  Gedeelde verantwoordelijkheid is mede verantwoordelijkheid en dus gewoon en geheel verantwoordelijk zijn voor wat de ander doet, en daar kan men dit kabinet straks op af rekenen bij de verkiezingen; niet alleen over de bezuinigingen en de crises in Europa, maar ook over het toezien dat de terroristische zionisten een land naar de hel helpen en tegelijkertijd mensen, vrouwen, kinderen en bejaarden vermoorden omdat ze Arabier zijn of moslim. De-islamisering gebeurt niet alleen in Nederland door dit kabinet maar ook in Palestina en andere plaatsen op de wereld.

© KhamakarPress

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *