2012 Groot Verkiezingsdebat

Tijd
donderdag 20 september 2012 · 19:30 – 22:30

Locatie
in bespreking


Gemaakt door:

Meer informatie
REVA organiseert op 20 september 2012 een groot verkiezingsdebat.Het is de bedoeling info over de verkiezingen te brengen tot bij moeilijker te bereiken groepen in Antwerpen. Vooraf worden videoportretten gemaakt van de verkiesbare politici die zullen deelnemen aan het debat. Op de avond zelf laten we het publiek aan het woord: de mensen kunnen hun vragen rechtstreeks aan de politici zelf stellen. We werken ook met een vragendoos, waarin iedereen die zijn vraag liever niet ‘en public’ wil stellen, zijn geschreven vraag kan steken, zodat ze zal voorgelezen worden. Op die manier willen we komen tot een werkelijke dialoog tussen het publiek en de verkiesbaren en eenrichtingsverkeer voorkomen.

Partners kunnen ons bijstaan in de organisatie van het debat, promotie voeren, modereren van het debat zelf en meewerken aan de videoproject.

Interesse of vragen?
bel of mail naar An Coppens (projectcoördinator)
an@voem-vzw.be
Tel 032723507

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *