Couscousgeur en maneschijn

Tijd
vrijdag 30 september · 18:30 – 21:30

Locatie
Torenzaal (UCK)

Domplein 4
3512 JC Utrecht

Gemaakt door:

Meer informatie
Mooi, lelijk, groot, klein, dik, dun, innerlijk, uiterlijk, geloof, cultuur en achtergrond allemaal onderwerpen die van belang zijn tijdens de zoektocht naar de ideale partner of juist helemaal niet, want je bepaalt niet op wie je verliefd wordt!

Weinig is in het leven zo beslissend als een goede partner daarom presenteert SMN Jong een avond vol interactie en debatten over onderwerpen die onder Marokkaanse jongeren leven. Importhuwelijk, Dating 2.0, liefde en nog veel meer onderwerpen komen aan de orde.

Dus ben jij benieuwd en wil jij je mening laten horen en mee debatteren of heb jij je ideale partner al gevonden en wil je je ervaring delen!

Wees dan 30 september op de Kennislounge van SMN Jong.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *