10 JAAR NA 9/11

Tijd
maandag 12 september · 16:00 – 19:30

Locatie
Bibliotheek Amsterstam, Doelenzaal

Singel 421
Amsterdam (Amsterdam, Netherlands)

Gemaakt door:

Meer informatie
Wij zijn 11 enthousiaste actieve sleutelstudenten die amuserende en informerende activiteiten organiseren op hogeronderwijsinstellingen in Amsterdam. Onze activiteiten zijn bedoelt voor alle studenten binnen het hogeronderwijs.

Gedurende het schooljaar worden wij getraind om onze kennis op het gebied van radicalisering, islam en politiek te vergroten. Wij willen onder studenten alle positieve krachten mobiliseren om er zo same…n voor te zorgen dat de kloof tussen islamitische en niet-islamitische studenten op een aantal locaties van Amsterdamse hogescholen en universiteiten wordt verkleind.

Onze eerste activiteit zal plaatsvinden op maandag 12 september.
Waarom terugkijken naar tien jaar geleden als je ook 10 jaar de toekomst in kunt kijken? Abdelkader Benali, Maurits Berger en Lambrecht Wessels zullen vertellen hoe zij dit voor zich zien en het is voor iedereen mogelijk om zich in deze discussie te mengen. Hoe zie jij de wereld over tien jaar? Hebben we geen enkel geloof meer, of zijn de atheisten juist de wereld uit? Is heel de wereld tegen die tijd allang vergaan of leven we dan in een wereld zonder oorlogen om het geloof? Is er meer respect of juist meer discriminatie? Laat JOUW stem horen op 12 september!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *