Kudus demonstratie – Demonstratie tegen onderdrukking!

Tijd
vrijdag 26 augustus · 15:00 – 18:00

Locatie
Plein Den Haag – voor de Tweede Kamer

Plein 8, 2511 CR

Gemaakt door:

Vergezel ons op de laatste vrijdag van de Ramadan! Laten wij op deze heilige dag onze stem horen! Dit is een demonstratie voor alle onschuldige doden, waaronder kinderen, in Palestina. Iedereen die zijn/haar stem wil laten horen en aandacht wil vragen voor de onderdrukking is van harte uitgenodigd!! Kom samen met zoveel mogelijk mensen, om kracht bij te zetten achter onze stem.

Want vergeet niet:
In the end, we will remember not t…he words of our enemies, BUT the silence of our friends. – Martin Luther King jr.

BELANGRIJKE MEDEDELINGEN:

Wij hebben toestemming van de politie en burgemeester van Den Haag gekregen. Dit evenement gaat daarom door!
En bij wanordelijkheden zullen de personen die dit hebben veroorzaakt direct worden verwijderd door de organisatie en politie! Neem tevens je ID mee.

Neem OOK, indien aanwezig, Palestijnse vlaggen, posters e.d. mee. Jongeren mogen ook de welbekende Palestina sjaals meenemen, MITS! deze niet het gezicht bedekken. Ook is het belangrijk om te weten, dat de vlaggen NIET om dikke houten stokken mogen gedragen worden. Is de vlag te groot voor een smalle plastic stokje, dan zul je de vlag zonder stok moeten dragen! Dit zijn voorwaarden gesteld door de politie, als je je hieraan niet houdt, dan riskeer je de mogelijkheid dat je even opzij gezet wordt door de politie. Deze maatregelen worden ook alleen genomen, om de demonstratie op een rustige manier te laten verlopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *