Persbericht Israel

Ondanks de heilige maand Ramadan heeft Israël de laatste weken haar terroristisch geweld richting het Palestijns volk sterk opgevoerd. Het zwijgen van de Nederlandse media hierover kunnen de berichten via de sociale media niet verborgen houden. Onder dekking van de aandacht voor Libië en Syrië heeft Israël  vele bombardementen en talloze beschietingen op Gaza uitgevoerd met vele onschuldige slachtoffers als gevolg.

Door consequent over deze gewelddaden te zwijgen kiest de Nederlandse media onder leiding van onze bijna zionistische overheid voortdurend de kant van de terreur. De NAVO bemoeit zich met een burgeroorlog in Libië, laat het Syrische volk onder gelijke omstandigheden in de kou staan en doet al 45 jaar niets aan de bezetting van Palestina. De VN laat Israël ondanks vele uitgesproken resoluties haar gang gaan.

Voor de Nederlandse Moslim Partij is dit onbegrijpelijk en onaanvaardbaar. De Nederlandse Moslim Partij verzoekt  de Nederlandse media dan ook over te gaan tot objectieve berichtgeving en de wantoestanden in Gaza niet langer te verzwijgen.
De Nederlandse Moslim Partij eist van de Nederlandse overheid en met name van minister van Buitenlandse Zaken Rosenthal onmiddellijke actie en het veroordelen van deze Israëlische terreur. Nederland moet zich hard maken voor een zelfstandig Palestina, als dit land hierom vraagt bij de VN en eisen van Israël dat dit land zich terugtrekt binnen de grenzen van 1967 en zich houdt aan de uitgevaardigde VN-resoluties.

Namens De Nederlandse Moslim Partij

Voorzitter Henny A.J. Kreeft
Secretaris/penningmeester Jacques IM Visker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *