Benefit Iftar Somalia

Tijd
zondag 28 augustus · 19:00 – 23:00

Locatie

Gemaakt door:

Meer dan 25% van de Somaliërs kampt met ondervoeding waarmee we van meer dan een noodsituatie kunnen spreken. In de huidige en jaarlijks terugkerend vastenmaand staat de eenheid en samenhorigheid van de mensheid centraal. Een eveneens belangrijk aspect is vrijgevigheid en solidariteit. De IFTAR Benefit bouwt voort op deze gedachtes. Tijdens de avond wordt stilgestaan bij de noodsituatie in Somalia en de problematiek, met als doe…l de aanwezigen aan te zetten tot het doen van donaties. Tevens betalen de aanwezigen een entreeprijs.

Diverse artiesten hebben aangegeven hun bijdrage te leveren aan de avond. Zo zullen o.a. de zanger Kamal Raja, de dichteres Najiba Abdellaoui en de cabaretgroep de Islama’s met; Rachid Larouz, Hakim Traïdia, Samir Fighil, DJ Saif, Omar Ahaddaf en Abdelfattah Ahmed Salah,  de entertainment verzorgen. Daarnaast zullen diverse sprekers zorgen voor een informatieve ondertoon. Aansluitend zal de 28ste vastendag gezamenlijk verbroken worden door het nuttigen van een IFTAR maaltijd (IFTAR is de maaltijd die wordt genuttigd om het vasten tijdens de Ramadan te verbreken). De benefit IFTAR staat echter open voor iedereen die het doel steunt.

De locatie, de catering en de artiesten leveren kosteloos hun bijdrage waarmee de gehele opbrengst van de IFTAR naar Somalië gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *