Fanfare Eerste Liefdesnacht met traangas bestookt!

Wat doen wij met die Zionistische minister Uri Rosenthal als Minister op Buitenlandse Zaken, die het wel nodig vindt om zich te bemoeien met de arbeidsverhoudingen op de Marokkaanse ambassade, maar dit grove vergrijp door Israëlische militairen blijkbaar toejuicht. Wel bij voortduring ambassadeurs van Arabische landen op het matje roepen, maar de andere kant op kijken bij schending van het internationaal recht door de Zionistische staat Israël. Want wat gebeurde er toen Nederlandse fanfare optrad in het Palestijnse dorp Kufr Qadum op de Westelijke Jordaanoever op 29 juli 2011? Ze werden bestookt met traangas door tientallen Israëlische soldaten. Wel Rosenthal, roep nou verdomme die Israëlische ambassadeur op het matje of is dat een vriend van je?

De Nederlandse muzikanten werden geconfronteerd met tientallen Israëlische militairen, die vanuit jeeps traangas afvuurden op de spelende muzikanten. En daarnaast werden op de omliggende heuvels verschillende scherpschutters waargenomen. Dit Israël durven sommige Zionisten supporters nog het meest democratische land in het Midden Oosten te noemen. Op de lijst van meest humanitaire landen staat Israël op de 144e plaats, waar het ……. Iran ver voor zich moet dulden op plaats 104. Maar terug naar de fanfare. Een aantal fanfareleden raakten zelfs gewond door de traangasgranaten en sommigen werden onwel door het traangas.

Kufr Qadum ligt op de Palestijnse Westelijke Jordaanoever in de omgeving van Nablus. Het dorp is omringd door Israëlische nederzettingen en heeft in de afgelopen jaren veel te lijden gehad van gewelddadige aanvallen door extremistische joodse kolonisten die olijfbomen in brand steken en dorpelingen aanvielen. De toegangswegen naar het Palestijnse dorp worden regelmatig afgesloten door Israëlische militaire checkpoints, maar misschien vindt onze minister Rosenthal dat allemaal prima, hij lapt toch bij voortduring het internationaal recht aan zijn laars. Dat heb je met de volgende generatie joden, waarvan de ouders ervaring opdeden in concentratiekampen.

De Fanfare van de Eerste Liefdesnacht reisde afgelopen twee weken in de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever om optredens te verzorgen in verschillende steden, dorpen en vluchtelingenkampen.

(web.me.com / 01.08.2011)

 

One thought on “Fanfare Eerste Liefdesnacht met traangas bestookt!

  1. Waar blijft onze Minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal? zou je ook niet de Israelische ambassadeur op het matje roepen? Nee want Israel is jouw land, je hebt 2 paspoorten 1 Nederlands en 1 Israelisch,je loyaliteit ligt duidelijk in Israel met hun staatsterreur! Hypocriet ben je! Maar je bent verantwoordelijk als Minister voor Nederlanders in het buitenland en je laat ze mooi in de kou staan.Schaam je,Uri.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *