LEZING IN APELDOORN ” Voorbereiding op de Ramadaan, een nieuwe start”

Tijd
zondag 26 juni · 13:30 – 16:30

Locatie
Apeldoorn

Gemaakt door:

Meer informatie
Beste Broeder / Zuster,

Moskee as-Soennah organiseert inshallah een prachtige Nederlandstalige lezing op zondag 26 JUNI na salaat al-Dohr (13:40) met als titel: ” Voorbereiding op de Ramadaan, een nieuwe start” De gastspreker die dit zal verzorgen is broeder Pieter. Tevens zal er inshallah een Shahada afgenomen worden! Voor meer informatie zie bijgevoegde flyer. Iedereen is van harte welkom, neem daarom je vrienden en familie mee naar de Moskee om dit samen mee te maken!!!

Vriendelijke groeten,
Salaam aleykum wa rahmatullaahi wa barakaatu,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *