Lezing 3 – Why am I a Muslim met Hamza Tzorzis

Tijd
donderdag 23 juni · 17:00 – 19:30

Locatie
Erasmus Universiteit – locatie Woudestein

Gemaakt door:

Meer informatie
—————-For English please scroll below ———

Met trots presenteert JCVE in samenwerking met studentenverenigingen Avicenna en Iqra, de tweede lezing van de lezingenreeks ‘ Why am I a Muslim?’. Dit keer zal Hamza Tzorzis ( UK) een lezing geven met de titel ‘Why is islam the true religion’.

De Islam is een logische, maar vaak onbegrepen religie. Veel jongeren vandaag de dag, begrijpen helaas niet waarom ze nu moslim… zijn en hoe ze zich moeten gedragen naar de regels die zijn opgesteld in de heilige koran. Dit heeft als gevolg dat ze vaak asociaal gedrag vertonen of acties plegen die niet in overeenstemming zijn met de islam.
Willen we dat dit anders gaat worden, moeten we beginnen bij de wortels van het geloof Imaan, immers alles begint met Imaan. Als het Imaan sterk is, dan zijn een goed gedrag en het verrichtten van juiste daden een automatisch gevolg hiervan.

Met het oog op verbetering organiseren wij ‘Why am I a muslim’. In deze lezingenreeks zullen wij op donderdag 23 juni verder gaan met onze gastspreker Hamza Tzortzis.

Programma:
17:00 – Inloop
17:30 – Quran recitation
17:40 – Welcome speech
17:45 – Lecture
18:30 – Pause
18:45 – Questions and Answers
19:30 – Ending

Entree: 2 euro

Houdt de pagina van JCVE voor verdere informatie!

Tot de 16e insha’ Allah!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *