Islamitisch Zomerkamp 2011

Tijd
zaterdag 9 juli om 14:00 – 14 juli om 17:00

Locatie
omgeving Eindhoven, zie www.islamkamp.nl

Gemaakt door:

Meer informatie
De afgelopen jaren hebben diverse organisaties los van elkaar Islamitische zomerkampen georganiseerd. Met veel enthousiasme namen de bezoekers deel aan deze meerdaagse evenementen. Dat vraagt om een vervolg! Door samen te werken kunnen kampen worden georganiseerd die nog groter zijn, met nog meer sprekers en activiteiten. Daarom organiseert Moslim Associatie Nederland in samenwerking met SSCCN en OntdekIslam nu – in 2011 – wederom een week waarin jij als moslim kan genieten van de combinatie van de heerlijk rustige natuur, het gezelschap van de Ummah, lezingen en workshops met geleerden, sport en ontspanning en natuurlijk vijf maal per dag een gezamelijk gebed.

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *