‘Killer-komkommer komt door moslims’

Een Duitse islamcriticus heeft een opmerkelijke verklaring voor het ontstaan van de EHEC-bacterie die de gemoederen in ons buurland momenteel flink bezig houdt. Hij meent te weten dat het virus zich in de groente-voorziening heeft genesteld omdat moslims er overheen hebben gepoept, zo meldt weblog Dagelijkse Standaard.

Udo Ulfkotte heeft geen bewijs voor zijn opmerkelijke stelling, maar kent wel verhalen uit Zwitserland, Engeland en de Verenigde Staten van moslims die poep op chocoladetaartjes smeerden en in kinderboeken kakten. Ook zouden Turkse aardbeienpluksters hun broek tijdens het werk moeten aanhouden omdat ze de vruchten met plas bevuilden.

Udo Ulfkotte is een geboren christen die zich na een korte periode als atheïst tot de islam bekeerde. Dat geloof liet hij ook weer snel achter zich toen hij de gruwelen van het geloof inzag, waarna hij weer terugkeerde tot het christendom.

(www.spitsnieuws.nl / 06.06.2011)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *