Moskee el-Fath – 1daagse Conferentie

Tijd
zondag 19 juni · 13:30 – 20:00

Locatie
Amersfoort

Zangvogelweg 156 3815 DR Amersfoort

Gemaakt door:

Meer informatie
” Moslimjongeren in de huidige maatschappij ”

Vandaag de dag ervaren Moslims de “vervreemding” van de Islaam en hebben er de behoefte aan om van het leven en de Sierah (de levensloop) van de Profeet Salla Allaahu 3alayhi wassalam te leren welke middelen ze kunnen gebruiken om de vervreemding van de Islam het hoofd te bieden in de huidige maatschappij en hoe zij de kracht in het lichaam van de Islamitische Oemmah (gemeenschap) opnieuw kunnen inblazen. Aboe Hoerayrah heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allaah Salla Allaahu 3alayhi wassalam zei:

“De Islaam is (als een) vreemd(e) begonnen en zal (later als een) vreemd(e) worden, net zoals hij begonnen was. Toba (geluk en blijde tijdingen) zij dan met de Vreemdelingen!” [Moesliem]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *