Lezing: Wonderen van de Koran

Tijd
dinsdag 24 mei · 18:00 – 21:00

Locatie
Erasmus Universiteit, zaal T3-20

Burgemeester Oudlaan 50
Rotterdam, Netherlands

Gemaakt door:

Beste lid en/of geïnteresseerde van Suffe en Manzil

De Koran is het boek van de schepper! Dit wordt keer op keer door het heilige boek bevestigd. In de Koran worden namelijk wetenschappelijke waarheden omschreven die we nu pas door middel van de technologie van de 21e eeuw kunnen ontdekken. Dit wordt gezien als de ‘De Wonderen van de Koran’. De wonderen die beschreven zijn in de Koran stellen de wetenschap in een ander daglicht. Is het dan toch mogelijk, religie en wetenschap?

Op 24 mei 2011 vindt er een lezing plaats waarin antwoord wordt gegeven op deze vraag. In deze lezing geeft dhr. Abbas van Noppen zijn visie op de Wonderen van de Koran. Dhr. Van Noppen heeft zich vijftien jaar geleden laten overtuigen door de Koran en heeft zich toen bekeerd tot de Islam. In de lezing zal dhr. Van Noppen ook stil staan bij de rol die ‘De Wonderen van de Koran’ in zijn leven hebben gespeeld.

U bent van harte welkom om van deze inspirerende avond te genieten die Suffe International en sv Manzil samen voor u hebben verzorgd. Wij zien u graag op deze gezegende avond. Wilt u zich vooraf nog inlezen in het onderwerp bezoek dan: http://www.ontdekislam.nl/wonderen1.php

Aanmelden:
Wilt u uw kennis over de Islam verbreden? Maak dan gebruik van deze uitgelezen kans.

Meld je vóór 23 mei aan via wonderenvandekoran@gmail.com. Vermeld hierbij je voor- en achternaam.

Programma:
Datum: 24 mei
Tijd: 18:30-20:45 (inloop 18:00)
Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam, Woudestein, zaal T3-20


Met vriendelijke groet,

Suffe International en sv Manzil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *