‘Borst natmaken voor Moslimbroeders’

De tentakels van de haat en geweld predikende Moslimbroederschap Israël zullen wurgen en tot in Nederland reiken als de Europese Unie niet snel ingrijpt.

Hans van Baalen Hans van Baalen

Die overtuiging heeft VVD-Europarlementariër Hans van Baalen, nadat hij gisteren in de Egyptische hoofdstad Caïro exclusieve gesprekken voerde met de leiders van de omstreden organisatie.

“Het is vijf voor twaalf, we moeten zorgden dat deze club in september niet de verkiezingen in Egypte wint”, zegt de voorzitter van de Liberale Internationale na een lang onderhoud met minister Informatie Waleed Shalby en vicevoorzitter van ‘De Broerderschap’ Aly Abdl El Fattah.

Sharia

Van Baalen concludeert dat zij democratisch willen overkomen, maar inwerkelijkheid streven naar moslimoverheersing en invoering van de sharia. Het motto van de beweging; ‘De Koran is onze wet, jihad onze manier, sterven voor Allah onze grootste hoop’. Bij een verkiezingsoverwinning kan de regio maar ook Europa en de Verenigde Staten, de borst natmaken, zo vreest de VVD’er.

(www.telegraaf.nl / 07.05.2011)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *