Voedselbank ’t Kiel

As salaam alaikum,

Via deze weg zal ik trachten in het kort meer informatie te verschaffen over onze organisatie ‘Voedselbank ’t Kiel’.  Wij zijn een liefdadigheidsinstelling gestuurd door moslims en reiken gratis en wekelijks voedselpakketten uit aan minderbedeelden van gelijk welke afkomst of geloofsovertuiging.

Het is echter een heel klein aantal andersgelovigen dat zich bij ons heeft aangemeld. Onze werking is actief sinds oktober 2010 en het aantal minderbedeelden dat beroep doet op onze ondersteuning is sindsdien erg toegenomen. Onze werking kan enkel overleven door de steun van de particulier of zelfstandige.  Elke inschrijving wordt bij aanvraag zorgvuldig gescreend om zodoende geen voedsel uit te reiken mensen die dit eigenlijk niet nodig hebben.  We hebben echter een wachtlijst moeten inlassen daar de vraag naar ondersteuning groter is dan onze financiële middelen.  Indien u enige ondersteuning wil bieden vind u op onze website www.voedselbank-tkiel.com zeker de voor u gepaste mogelijkheid.  Kan u ons echter helpen op een andere manier, neem gerust contact op.
Barak Allahoe fiek
Mousa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.