“De waarheid achter het ritueel slachten n.a.v. de misleidende beweringen van de PvdD”

Leiden, Stichting Halal Correct Certification 14 april 2011 

Naar aanleiding van alle commotie die recent is ontstaan omtrent het ritueel onverdoofd slachten presenteert Stichting Halal Correct Certification de waarheid achter het ritueel onverdoofd slachten, waarin wij met feiten en cijfers de misleidingen van de PvdD onthullen en tevens ontkrachten. De PvdD heeft meerdere beweringen gedaan die volledig berust zijn op fabeltjes, waardoor wij ons verplicht voelen om hiertegen een weerwoord te leveren. In dit stuk krijgt u zonder misleidingen de waarheid gepresenteerd met de juiste feiten en cijfers die rechtstreeks uit de praktijk komen.

(voor de rest van het artikel zie: http://www.halalcorrect.com/publicatie/Reactie_Halal_Correct_PvdD.pdf     / 16.04.2011)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *