Rode Kruis organiseert een benefietmiddag voor kinderen in Gaza

Leuke workshops en gezellige activiteiten
Datum: zaterdag 16 April 2011
Tijdstip: 12.30 uur – 17.00 uur
Locatie: Het Vlot van basisschool Het Schateiland, Oosthoef 3-7 te Gouda
District Midden Holland van het Rode Kruis organiseert op zaterdag 16 april een benefietactie in Gouda. De opbrengst is bedoeld voor traumaverwerking van kinderen in de Open Studio in Khan Younis in de Gazastrook door middel van creatieve expressie.
De Open Studio is een centrum voor gehandicapte en getraumatiseerde kinderen in de Gazastrook. Deze kinderen, die opgroeien in een conflictsituatie, krijgen niet de kans om zich gezond te ontwikkelen. In de Open Studio worden de kinderen geholpen om door middel van creatieve activiteiten hun verbeelding te gebruiken. Hiermee leren zij de moeilijke leefomstandigheden waarin zij verkeren, het hoofd te bieden
Tijdens deze middag kunt u deelnemen aan diverse workshops, zoals schilderen, rappen, sushi maken, wijnproeven, visagie, dans en zang. Hiernaast is er een programma voor de kleintjes: spelletjes, schminken, springkussen, henna versiering en filmvertoning. De Palestijnse luitspeler Nizar Rohana zal een bijzonder optreden verzorgen!

Voor meer informatie over het volledige programma, kunt u mailen naar benefiet.openstudio@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.