Wilders: ‘Mohammed had hersentumor’

Volgens Geert Wilders had de profeet Mohammed een hersentumor. Wilders wil een discussie aanzwengelen en de profeet Mohammed “ontmaskeren”. Dit zegt de PVV-leider in een ingezonden stuk in HP/De Tijd.

“Als de tumor in de hypofyse overdruk in de hersenen veroorzaakt, gaan mensen dingen zien en horen die er niet zijn”, aldus Wilders in het weekblad. Hij wil moslims steunen de islam te verlaten. “Een publieke discussie over de ware aard en karakter van Mohammed kan inzicht en steun geven aan moslims wereldwijd om de islam te verlaten.”

Wilders’ beweringen zijn volgens hem niet volledig uit de lucht gegrepen. Hij baseert zich onder andere op de Vlaamse psycholoog Herman Somers. Hij schreef in De andere Mohammed (1992) dat Mohammed vanaf zijn veertigste “leed aan acromegalie, een groeistoornis veroorzaakt door een gezwel in de hypofyse, een klein orgaan dat zich net onder de hersenen bevindt. Als de tumor in de hypofyse overdruk in de hersenen veroorzaakt, gaan mensen dingen zien en horen die er niet zijn.”

“Afvalligen zijn helden en verdienen meer dan ooit de steun van alle vrijheidslievende mensen ter wereld. Partijpolitieke overwegingen mogen daarbij geen enkele rol spelen. Het wordt tijd dat wij deze mensen helpen door Mohammed te ontmaskeren”, voegt Geert Wilders hier aan toe.

(www.spitsnieuws.nl / 30.03.2011)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.