Uitslagen Islamitische Politieke Partijen

De bureau’s die de peilingen doen voor de gemeenteraadsverkiezingen hebben dagen voor 19 maart elkaar nagepapegaaid dat de opkomst historisch laag zou zijn en de media deed hier nog een flinke duit in het zakje door dit elke keer te herhalen. Zo krijgt de stemmer wel vertrouwen in de politiek. Daaraan gekoppeld de landelijke kopstukken die op de nationale tv zaken plachten te zeggen die wat te maken hebben met lokale politiek en geen hond snapt er nog wat van.

Deze verkiezingen hebben een record aantal lokale partijen meegedaan, waar onder enkele islamitische partijen of partijen die de islamitische normen en waarden hoog in het vaandel hebben staan.

Voor meer informatie over dit artikel,  stuur een mail naar khamakarpress@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *